Gönderen Konu: Migros Ananas ve Gofret, Bisküvi, Kek Alışverişine Money Hediye  (Okunma sayısı 4584 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ormes

• Usta Kampanyacı
  • Facebook-İnstagram-Twitter = @brkdvnc

MCK ile yapılacak ananas alışverişine 5 Money hediye

18 Şubat-2 Mart 2016 tarihlerinde Migros ve Sanal Market ten kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile ananas alışverişine 5 Money hediye edilecektir. Kazanılan Moneyler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 30 Haziran 2016 ya kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan en fazla 2 kere yararlanılabilir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlardan ve aynı fişte 15 adet ve üzeri ürün alımlarından Money kazanılamamaktadır. Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Club Kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanyalara katılmak için, MONEY yazıp, 5818 e SMS gönderilmesi ya da kasiyere kampanya kayıt talebinin iletilmesi gerekmektedir. Migros Mobil uygulaması ile de kayıt yapılabilir. SMS gönderimleri her müşterinin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.

MCK ile tek seferde 8 TL ve üzeri bisküvi, kek veya gofret alışverişine 3 Money hediye

18 Şubat-2 Mart 2016 tarihlerinde Migros ve Sanal Market ten kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile tek seferde 8 TL ve üzeri bisküvi, kek ve gofret alışverişine 3 Money hediye edilecektir. Kazanılan Moneyler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 30 Haziran 2016 ya kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan en fazla 2 kere yararlanılabilir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlardan ve aynı fişte 15 adet ve üzeri ürün alımlarından Money kazanılamamaktadır. Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Club Kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanyalara katılmak için, MONEY yazıp, 5818 e SMS gönderilmesi ya da kasiyere kampanya kayıt talebinin iletilmesi gerekmektedir. Migros Mobil uygulaması ile de kayıt yapılabilir. SMS gönderimleri her müşterinin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.
Katılmazsan kazanamazsın..
İnstagram'dan takip ederseniz sevinirim. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ananas nerdeyse bedavaya geliyor.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ne kadar normalde ?
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

ozcartman

• Ziyaretçi

ne kadar normalde ?

5.75 normal fiyat - 5 money= 75 kuruş

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
dün gittim 1 tane ananas zor buldum... ananas bedava bedncede....

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
Ben dün Ananas aldım yüklenmedi 5 money

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
75 kuruş harika.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
kampanyayı kartınıza tanımladınız mı önce

Çevrimdışı ormes

• Usta Kampanyacı
  • Facebook-İnstagram-Twitter = @brkdvnc
Ben bugün aldım 5.45 fiyatı. 45 kuruşa geliyor.

Kampanyayı kartınıza tanımlatmanız gerekiyor ve 2 gün içerisinde yükleniyor.
Katılmazsan kazanamazsın..
İnstagram'dan takip ederseniz sevinirim. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
ananas ı kaçırmamak lazım, uamrım gittiğimde bulabilirim
Kısmette varsa olur...