Gönderen Konu: Carte D'or:Migros'ta kullanacağı dondurma kodu kazanan 50 kişi  (Okunma sayısı 1798 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
CARTE D'OR İNSTAGRAM HESABINDA YARIŞMA İLE 50 KİŞİYE MİGROS'TA KULLANABİLECEĞİ DONDURMA KODU HEDİYE ETMİŞ.
BEN FORUMDA ARATTIM, BULAMADIM, PAYLAŞILDIYSA DA GÖREMEDİM. FORUMDAN KAZANANLAR DA VAR, AFİYET OLSUN.

cartedorturkiye
Katılımınız için tüm yarışmacılarımıza teşekkür ederiz. Kazananlar: @pembeturkuaz, @egelidir, @sirrethatun, @sekometu, @happy_iste, @ceydreamer, @duyguemir86, @nes_wico, @pembefiyonklu, @aysenurdank olmuştur. Tüm kazananlarımızı tebrik ederiz. Bize DM’den ulaşın.

cartedorturkiye
Katılımınız için tüm yarışmacılarımıza teşekkür ederiz. Kazananlar: @leyladanmevlaya, @cafe.craft, @pembeahsap, @sagimsolumpisi, @esinzi, @saide.can, @birfilimbileyok, @asumantasyon, @baleymel, @huttti olmuştur. Tüm kazananlarımızı tebrik ederiz. Bize DM’den ulaşın.

cartedorturkiye
Katılımınız için tüm yarışmacılarımıza teşekkür ederiz. Kazananlar: @gamze9226, @nurun_annesi, @zeynep_efe, @mutlu_aile_, @disi_ua, @gonul_denizim, @pembe_asktir, @betulfiratunca, @ayseerayruzgar, @aysegulgrpnar olmuştur. Tüm kazananlarımızı tebrik ederiz. Bize DM’den ulaşın.

cartedorturkiye
Katılımınız için tüm yarışmacılarımıza teşekkür ederiz. Kazananlar: @efecan.89, @cerenkry, @mira_cass, @mihriban_cskn, @hatcikson, @religiose_me, @sibeliyuz, @sedanin.dunyasi, @nes_wico, @cerenmuratgulmez olmuştur. Tüm kazananlarımızı tebrik ederiz. Bize DM’den ulaşın.

cartedorturkiye
Katılımınız için tüm yarışmacılarımıza teşekkür ederiz. Kazananlar: @nes_mlk, @nazlynazly, @cikolatadankitaplar, @emineturten, @livesa22 @xjustinbieberxm, @keremcancem, @gokcedibeste, @fatoscnsvr, @yeter_gumusluoglu olmuştur.

Tüm kazananlarımızı tebrik ederiz. Bize DM’den ulaşın.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Ynt: Carte D'or:Migros'ta kullanacağı dondurma kodu kazanan 50 kişi
« Yanıtla #1 : 15 Şubat 2016, 22:57:01 »
Görmedik kazananlara tebrikler.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2016, 23:05:56 »
evet görmedik :(
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2016, 20:59:50 »
ben de kaçırmışım.. instagramda takip ettiğim halde görmemişim..