sanki kadında ezelin annesine benziyo gibi 

bi de hani çocuk parkında çekilen bölüm var ya orada kadının mikrofonunun sesi geliyor.. hatta kadın en başta adım nalan sonra da leyla diyor.. ilginç ayrıntılar

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
çogu sahte bunların, yemekteyiz' e katılanların da oyuncu ajansından bulundugu çıkmıştı
hepsi degil ama cogu
bende ınanmıyordum . cunku cogu salakça seyler yapıyordu.
zaten çok fazla para veriyorlar şüphelenmemek elde değil.
önceleri bana doğal geliyordu ama sonrada bende inanmamaya başladım..
artık şakacının yüzü tanındı kimse şakalanmaz...
zaten su anda yarısma devam etmıyor oncekı yapılanlar gosterılıyor yenı olsa şakacı tanındı diye biliyorum
ama işin aslı bunların hepsi şov amaçlı yapılan gosterıler.
gecen haberlerde bıle cıktı adama ana avrat sövüyor resmen, çocugun gıkı cıkmıyor ne sacma sey
Bu program Star'da yayınlanırken diyordum ben ajans oyuncuları olduğunu ama kimse inanmıyordu.
Şimdi program kendi kendini bitiriyor, öncelikle sesler gizli kamerada bu kadar net alınmaz, çoğu sözde şakazedede mikrofon var.
Ayrıca yukarıda verilen linkdede görüldüğü gibi kadın elini göğsüne doğru vurduğunda mikrofon aşırı tepki veriyor

Ve ayrıca Boksör abimiz geçenlerde STV de yayınlanan İki Alyans adlı programda da kız babası rolündeydi.
evet çoğu program kabul etmese bile bunu yapıyor.sıradan şakalar olursa kisme izlemiyor. ama casttan gelen kişilere istedikleri herseyi yapıyorlar ve bizde izliyoruz. hatırlarsanız yakın zamanda seda sayan hakkındada böyle iddaa atılmıştı ortaya.
Kayit olun veya
giris yapin
Sahte Veya Gerçek Orası Beni pek IrgaLamazda Gökhan Yıkılkan ın oyunculuk Performansı Süper bence Böyle giderse Türkiye 1 Komedyen Daha kazanacaktır orası kaçınılmaz . Allttaki Videoyla Yerlere Yatıran bir perforfams Sergilemiştir kendisine saygılar.
Kayit olun veya
giris yapinSeni BuLacam OğLum