bu işte bişey var ben o kadar yazı ekledim ama sadece 300 küsuru eklenmiş
Günlük ekleme sınırı varmış, ekledikleriniz o limiti aşınca sayfada yayınlanması onların sistemlerine kalıyormuş yani kayıt alınan limit aşımı blog girişlerini daha sonra azbuz ekibi ekliyor...Bu arada kızlar usb kazanmak için sizce kaç giriş eklemem lazım fikriniz var mı?
Bence abartmayın zaten sadece bu forum kazanıyor hediyeleri

yani 200 500 gibi yazılara uçmayın bellek içinki sonraki haftalarda 5000 yazıya bellek için kasmayalım. Tadında bırakın yazıları. Bencede 100 yazı yeterlidir hatta fazladır bile.
hakkatten hep kazananlar bizim forumdan...
5 hafta sürecekmiş şimdi 3 haftayı bitiriyoruz...
kaldı 2 hafta...
bu arada herkes uyandı artık dolup taşıyor azbuz haftaya sanırım kuralları dahada ağırlaştırırlar...
biraz gayret edin arkadaşlar hiç olmassa usb için bizim forumdan herkes kazansın birer usb...
bi ben kazanamicam sanırım bundan
evet kendi kendimizle yarışmayalım bencede usb için yarışanlar en fazla 100 yapsın lütfen
evet kendi kendimizle yarışmayalım bencede usb için yarışanlar en fazla 100 yapsın lütfen 
yani önceden 3 yazan kaznamış siz çıtayı yükseltiyonus
ben 30 yaptım 50 yide geçmicem bırakım sonlara kalayım ne olcak amannn
bu ne yaaa
kzanamasamda bi daha uğraşmam
25 tl lik şey için bu kadar konu yeter başımı şişirene kadar
notebook için yarışanlar içinde zaman daraldı 1 gün kaldı cuma günü bitiyor yarışma yani yarın..
11 aralık
melos bu konuda fikir sahibi değilim ama 200 dediler bari 100 olsun dedim

bende şuan 50 konu var 100 bile yapamam aynı fikirdeyiz çıtayı ben yükseltmiyorum önlemdi o kendimce