@herseybenyasarkenoldu instagram sayfasını takip edip, yarışmaya katılanlar arasından bir kişi 100 TL D&R hediye kartı kazanacak. Kaçırmayın.

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ben de D&R hediye kartı kazanmıştım bir yerden. Siteden alışveriş yaparken ödeme kısmında sorun çıktı ve hediye kartını bir daha kullanamadım. D&R ile iletişime geçtim ancak cevap vermediler.
D&R hediye kartları aktifleştirilmeden kullanıamıyor, ben çok kazanım; aktifleştirmek için günlerce çağrı merkezi arayıp uğraştığım oldu.. takip edeceksiniz
D&R biraz sıkıntılıdır,2 yıl önce aldığım ürünlerden bir tanesi gönderilmedi.Defalarca yazmama hatta şikayet etmeme rağmen mağduriyetimi gidermediler.
@nesliyaren Benim hediye kartım aktifti. Kullandığım kredi kartı sitede kullanılamıyormuş, ödemenin son aşamasında çıktı sorun.
d@r hemen dönüş yapıyor ama . ben hemen kullanabildim hep aktifleştirmeden sorun olmadı hiç. hatta yazınca kullanılmış kart noyu bile ne zaman nerede kullanıldığını söylüyorlar .
@nesliyaren Benim hediye kartım aktifti. Kullandığım kredi kartı sitede kullanılamıyormuş, ödemenin son aşamasında çıktı sorun.
@lori @hicazfaslı deneyin

D&R Genel Müdürlük
Doğan Müzik Kitap Mağ. Paz. A.Ş. Trump Towers Mecidiyeköy Yolu Caddesi No: 12 K: 30 - 31 - 32 Mecidiyeköy / İstanbul
T: +90 (212) 997 0000