arkadaşlar selam,
ben üye olmayı deniyorum ama sürekli şifre hatası veriyor.
sayfaya yazı yazdım ama geri dönen olmadı.
siz nasıl üye oldunuz?
ilk kez böyle bişey ile karşılaşıyorum her yere üye olurken hiç sorun yaşamamıştım.
nasıl bir site anlayamadım
Ben eski üyelikle girdim ama annem üye olmaya calışmış watsaptan mesaj yagmuruna tuttu beni tamam dedim uğraşma sen ben sana bir koli alır veririm

o derece afakanlar basmıştı sonra naaptı etti olmuş. Sayfa yenileyin
arkadaşlar selam,
siz nasıl üye oldunuz?
ilk kez böyle bişey ile karşılaşıyorum her yere üye olurken hiç sorun yaşamamıştım.
şifrede büyük hard ve küçük harf zorunluluğu var öyle deneyin..hem byük hem küçük harf hemde sayı olmalı şfrede
arkadaşlar selam,
siz nasıl üye oldunuz?
evet şifrede sorun vardır örneğin Ab12345 bu şekilde yapın
ben de kontrol etmiş gelmiş mail, haber veren arkadaşa teşekkürler
Rica ederim, umarım katılan herkese gönderirler. Güzel bir kampanya olacak sanırım😃
trnd projesinden maillerini kontrol edin projeye katılanlara mail geliyor bana gelmedi ama arkadaşıma bu sabah geldi
Bana da şimdi mail geldi.
Vernel Max projemize başvurduğun için teşekkür ederiz. Senin de tahmin edebileceğin gibi trndcilerin projeye ilgisi çok büyüktü ve sadece kısıtlı sayıda trndci projede yer alabiliyor. Bu yüzden maalesef seni bu projeye dâhil edemedik.

Bana gelmiş
Tebrikler!
Vernel Max proje takımındasın.
Öncelikle proje takımına hoş geldin. Vernel Max ürün paketine en kısa zamanda kavuşacaksın. Paketin adresine ulaşana kadar neler mi yapabilirsin?
Vernel Max proje danışmanını tanıyabilirsin. Vernel'den Simge proje boyunca tüm sorularına yanıt verecek. Simge'yi buradan daha yakından tanıyabilir ve merhaba diyebilirsin!
Paketinin nerede olduğunu öğrenebilirsin. Kargo takip numaranı benvetrnd bölümünden görebilir ve MNG Kargo'nun sitesinden şu an nerede olduğunu kontrol edebilirsin. (Takip numaraları en kısa süre içerisinde sisteme eklenecek.)
Daha fazla bilgi edinebilirsin. trnd proje kitapçığından Vernel Max projemiz ile ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsin. Proje kitapçığını indirmek için buraya tıkla.
Paketin eline ulaşır ulaşmaz hemen fotoğrafını çekip fotoğraf gönder bölümünden o güzel anları bizimle paylaşmayı da unutma!
Şimdiden iyi eğlenceler ve trnd'den sevgiler,
trndci turtle
şimdi geldi banada kabul etmemişler daha önceki projelerde olanlara çıkmıyor arkadaslar yeni hesaplara çıkıyor