Gönderen Konu: Yeni trnd projemiz: Vernel Max Taze Gül (1000 trnd üyesine gönderilecek)  (Okunma sayısı 13658 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı karaesra

• Yeni Kampanyacı
  • *
arkadaşlar selam,
ben üye olmayı deniyorum ama sürekli şifre hatası veriyor.
sayfaya yazı yazdım ama geri dönen olmadı.
siz nasıl üye oldunuz?
ilk kez böyle bişey ile karşılaşıyorum her yere üye olurken hiç sorun yaşamamıştım.
nasıl bir site anlayamadım

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ben eski üyelikle girdim ama annem üye olmaya calışmış watsaptan mesaj yagmuruna tuttu beni tamam dedim uğraşma sen ben sana bir koli alır veririm :)) o derece afakanlar basmıştı sonra naaptı etti olmuş. Sayfa yenileyin
:)

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar selam,
siz nasıl üye oldunuz?
ilk kez böyle bişey ile karşılaşıyorum her yere üye olurken hiç sorun yaşamamıştım.

şifrede büyük hard ve küçük harf zorunluluğu var öyle deneyin..hem byük hem küçük harf hemde sayı olmalı şfrede
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı krizantem34

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • teşekkür edenleriniz çok olsun :D
arkadaşlar selam,
siz nasıl üye oldunuz?

evet şifrede sorun vardır örneğin Ab12345 bu şekilde yapın  ;)

Çevrimdışı tornheart

• Acemi Kampanyacı
  • **
ben de kontrol etmiş gelmiş mail, haber veren arkadaşa teşekkürler

Rica ederim, umarım katılan herkese gönderirler. Güzel bir kampanya olacak sanırım😃

Çevrimdışı kumral28

• Yeni Kampanyacı
  • *
trnd projesinden maillerini kontrol edin projeye katılanlara mail geliyor bana gelmedi ama arkadaşıma bu sabah geldi

Çevrimdışı nesenes

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Persian Point Cats
Banada daha mail gelmedi
Only in madness do you find beautiful death?

Çevrimdışı hsu

• Yeni Kampanyacı
  • *
Bana da şimdi mail geldi.

Vernel Max projemize başvurduğun için teşekkür ederiz. Senin de tahmin edebileceğin gibi trndcilerin projeye ilgisi çok büyüktü ve sadece kısıtlı sayıda trndci projede yer alabiliyor. Bu yüzden maalesef seni bu projeye dâhil edemedik.

Çevrimdışı gulcan.pelin

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • HAYAT KISA HERŞEY BOŞ..
 :) Bana gelmiş
Tebrikler!
Vernel Max proje takımındasın.
Öncelikle proje takımına hoş geldin. Vernel Max ürün paketine en kısa zamanda kavuşacaksın. Paketin adresine ulaşana kadar neler mi yapabilirsin?
Vernel Max proje danışmanını tanıyabilirsin. Vernel'den Simge proje boyunca tüm sorularına yanıt verecek. Simge'yi buradan daha yakından tanıyabilir ve merhaba diyebilirsin!

Paketinin nerede olduğunu öğrenebilirsin. Kargo takip numaranı benvetrnd bölümünden görebilir ve MNG Kargo'nun sitesinden şu an nerede olduğunu kontrol edebilirsin. (Takip numaraları en kısa süre içerisinde sisteme eklenecek.)

Daha fazla bilgi edinebilirsin. trnd proje kitapçığından Vernel Max projemiz ile ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsin. Proje kitapçığını indirmek için buraya tıkla.

Paketin eline ulaşır ulaşmaz hemen fotoğrafını çekip fotoğraf gönder bölümünden o güzel anları bizimle paylaşmayı da unutma!
Şimdiden iyi eğlenceler ve trnd'den sevgiler,
trndci turtle

Çevrimdışı kumral28

• Yeni Kampanyacı
  • *
şimdi geldi banada kabul etmemişler daha önceki projelerde olanlara çıkmıyor arkadaslar yeni hesaplara çıkıyor