0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben ona katılmaya yeltenmiştim, ilk tarifimi yanlışlıkla tamamlamadan kaydetmiştim sonra da katılmaktan vazgeçmiştim. Kazananların hediyelerini merak ettiğim için sordum gelip gelmediğini
Seramik geldi (mersin)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim tepsim halen gelmedi benim dee teşekkürler, arayıp sorayım akıbetini Benimki Aras kargo le geldi; gönderisi EGA Dağıtım, yarın arayıp kontrol ettirin bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim tepsim halen gelmedi benim dee teşekkürler, arayıp sorayım akıbetini Benimki Aras kargo le geldi; gönderisi EGA Dağıtım, yarın arayıp kontrol ettirin bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBenim tepsim halen gelmedi benim dee
Benim tepsim halen gelmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSeramik geldi (mersin) Gönderici adı nedir yarın kargoya soracağım benim gelmedi daha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim de tepsim geldi ama kenarı dökük kurye açtırmadımı size. bana özelikle aç kontrol et eksik varsa geri yollayacağım dedi
benim de tepsim geldi ama kenarı dökük
benim tepsi bugün de görünmedi ortada