birşey kazanan oldumu
henüz kampanya bitmedi
tşk.ler caspian 31.12.2009 tarihinde yarışma bitiyor Kazanan Talihliler 04.01.2010 tarihinde açıklanacak.
birşey kazanan oldumu
henüz kampanya bitmedi
tşk.ler caspian 31.12.2009 tarihinde yarışma bitiyor Kazanan Talihliler 04.01.2010 tarihinde açıklanacak.
Efiyattta yorumlar geç onaylanabiliyor yarışmayı bi iki gün uzatırsanız fena olmaz aslında
evet bu durumu farkettim tüm yorumlar okunup değerlendirlilecek yarışmayı bir kez daha uzatırsak ürünleri artırmamız gerekiyor..
Ayrıca burda bazı arkadaşlar Yorum Yaz Bedava Parfüm Kazan Böyle şey olurmu Acaba gerçekmi türünden diye yazmışlar o yüzden yarışma süresi ertelenmeyecektir.
Önümüzde Sevgililer Günü Var

Parfümde Olay da Hediyeler Bitmiyor.
31.12.2009 tarihinde yarışma bitiyor Kazanan Talihliler 04.01.2010 tarihinde açıklanacak.
Bol Şanslar
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
evet bu durumu farkettim tüm yorumlar okunup değerlendirlilecek yarışmayı bir kez daha uzatırsak ürünleri artırmamız gerekiyor..Ayrıca burda bazı arkadaşlar Yorum Yaz Bedava Parfüm Kazan Böyle şey olurmu Acaba gerçekmi türünden diye yazmışlar o yüzden yarışma süresi ertelenmeyecektir.
Önümüzde Sevgililer Günü Var
Parfümde Olay da Hediyeler Bitmiyor.
31.12.2009 tarihinde yarışma bitiyor Kazanan Talihliler 04.01.2010 tarihinde açıklanacak.
Bol Şanslar
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar parfümde olay birçok kere forumumuzda kampanya düzenlemiş vaadettiği hediyelerin hepsini zamannında göndermiştir.
yarışmanın bitmesine az kalmış birazdaha yorup yazıp şansımı arttırayım
bu günkü yorumlar sayılıyormu.acil cevap lütfen
bu günkü yorumlar sayılıyormu.acil cevap lütfen 
Merhaba
31.12.2009 saat 24:00 kadar yazılan tüm yorumlar Değerlendirilecektir.
Bne yazmıuştım sanırım efiyata onaylanmışmı bakayım hemen..Onaylanmadı sie hemen