Bu ne yok 25-65 katılım, var mı başka atan?
kimseye yalan borcumuz yok
Vay be millet kedi adlarına 20-70 katılım yaptıklarını itiraf ediyorlar burda, artık fake katılım normal gelmeye başladı herkese.
Opette fake katılım yapamazsınız.
İyide niye takıldınız 20-50 katılıma.
Telefon onayı ile yapılan bir kampanyada bu katılım büyük emek ister tebrik etmek lazım.
Telefon onayı ile yapılan bir kampanyada bu katılım büyük emek ister tebrik etmek lazım.
Oldu canım, beğenili yarışmalarda 1000 hesap açıp yada otolika ile kendimi oylayayım buna emek diyeyim sonra. Konuştukça batmayın iyice.
Siz şunu anlamadınız telefon onaylı bir kampanya için 50 telefon ve bunlara gelen kodlar lazım. Ayrıca seviyenizi koruyun lütfen. "oldu canım" vs şeklinde konuşabilecek bir arkadaşınız değilim ben.
Gerçek isimlere katılıyorsanız sorun yok ama sahte isimlerle katılıyorsanız o zaman sorun var işte. Bir isme 1 katılım yapılır sadece. Bu kural her zaman her yerde geçerli. Dürüstlük budur.
Oldu canım, beğenili yarışmalarda 1000 hesap açıp yada otolika ile kendimi oylayayım buna emek diyeyim sonra. Konuştukça batmayın iyice.
Siz şunu anlamadınız telefon onaylı bir kampanya için 50 telefon ve bunlara gelen kodlar lazım. Ayrıca seviyenizi koruyun lütfen. "oldu canım" vs şeklinde konuşabilecek bir arkadaşınız değilim ben.
Gerçek isimlere katılıyorsanız sorun yok ama sahte isimlerle katılıyorsanız o zaman sorun var işte. Bir isme 1 katılım yapılır sadece. Bu kural her zaman her yerde geçerli. Dürüstlük budur.
Bende size onu anlatmak için mesaj yazdım.
Telefon onaylı bir kampanyada bir isme çok kere katılım yapamazsınız zaten. O yüzden gönlünüz rahat olsun demek istedim. Fake yani sahte katılımlarla kazanımları bende tasvip etmiyorum elbette.
36 da sıfır
o kadar uğraştık be
fake katılım olması imkansız gerçek tel ve tel onaylıydı herkes gibi bende kızkardeşlerim annem babam ve görümcelerimden bir kaçının adına katıldım zaten kazandığım ödülde kendi sahibine hediye olarak gitti 12 katılımda 1 tane çıktı bunada şükür