Aşağıdaki yarışmada yer alan sorumuzu doğru yanıtlayın, filme özel ajanda ve cüzdanı siz kazanın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Yarışma Koşulları:
Yarışma sadece Türkiye ile sınırlıdır.
- Yarışma, Beyazperde.com, UIP işbirliğinde düzenlenmektedir.
-Sorularımızı doğru yanıtlayıp, yarışmaya en yüksek sayıda arkadaşını davet eden (limit dahilinde) ve duvarında paylaşan katılımcılarımızın filminin hediyelerinden kazanma şansı olacaktır.
- Yarışmaya katılan kişiler ve davet ettikleri arkadaşları özel uygulamamız ile tespit edilmektedir.
- Hediye gönderim kargo ödemesi, kazanana aittir.
Kampanya kampanyadır ama bunun için uğraşmaya değceğini düşünmüyorum bende.
Fragman açılsa katılacağım ama yok
break point filminin hediyelerinden kazandım. kargo size ait dediler. koca şirketin anlaşması vardır veririz 4-5 tl kargo dedim. 17 tl kargo ücreti aldılar. ürünü almayı kabul ettiğim için bişey demeden aldım. kargo kazanana aittir yazısı görürseniz uzak durun derim.
break point filminin hediyelerinden kazandım. kargo size ait dediler. koca şirketin anlaşması vardır veririz 4-5 tl kargo dedim. 17 tl kargo ücreti aldılar. ürünü almayı kabul ettiğim için bişey demeden aldım. kargo kazanana aittir yazısı görürseniz uzak durun derim.
kargo yüksek gelirse iade etme şansınız yok muydu peki?
sorunun cevabı Timsah
kargo yüksek gelirse iade etme şansınız yok muydu peki?
sorunun cevabı Timsah
etsem ederdim ancak baştan kargo ücretini sormadan kabul ettiğim için ayıp olur diye etmedim.