Gönderen Konu: YÖRSAN Bir Ustası Var (22.01.2016)  (Okunma sayısı 3826 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gulem61

• Usta Kampanyacı
YÖRSAN Bir Ustası Var (22.01.2016)
« : 10 Ocak 2016, 23:19:54 »
Bir Ustası Var yarışması birustasivar.com web adresi üzerinden 07.01.2016 - 22.01.2016 tarihleri arasında yapılacak seçimle 20 kişi ödüle hak kazanacaktır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Ödüller:

Teflon Tava Seti
Elektrikli çay makinesi
Ekmek Kızartma Makinesi
Blender
El Blenderi
Tost Makinesi
Şarjlı el süpürgesi
Mutfak Terazisi
Mikser
Peynir Bıçağı ve tabağı
10 kişiye Yörsan Hediye Paketi

Katılımcının ödüle hak kazanması için birustasivar.com web adresine girerek sitede bulunan form aracılığıyla malzemeleri ve hazırlanışıyla birlikte yemek tarifi paylaşması ve katılımcı bilgileri alanını eksiksiz doldurması gerekmektedir.
Katılımcının yarışmaya katılmış sayılabilmesi için formu doğru katılımcı bilgileri ile doldurması gerekmektedir. Aksi takdirde bilgiler tarafımızdan görülemeyeceği için değerlendirmeye alınamayacaktır.
Tarif bilgileri ve siteye yüklenmek istenen görseller site yönetimi tarafından kontrol edilecek ve Yörsan kurumsal değerlerine uygun görülmeyen içerikler yayına alınmayacaktır.
Oluşturulan tarifler jüri değerlendirmesinden geçecektir. Jüri Yörsan çalışanlarından oluşturulacaktır.
Yarışmanın sonunda jüri tarafından tarifi en çok beğenilen 20 katılımcı, birustasivar.com ödüller sayfasında yer alan ödüllerden birini hediye olarak almaya hak kazanacaktır. Belirlenen 20 kişi arasından uygun bir aday seçilemezse bir sonraki 20 kişi arasından değerlendirme yapılacaktır.
Bu yarışmanın sonucunda ödüle hak kazanan 20 kişi, Yörsan'ın sunduğu ödüller arasından seçim yapamayacağını, buradaki seçim kriterlerinin tamamen Yörsan tarafından serbestçe uygulanabileceğini peşinen kabul eder.
Katılımcılar paylaştıkları içeriklerin belirli bir alanda tutulmasına izin vermiş sayılır. Yapılan paylaşımlar kullanıcı tarafından silinse dahi kayıt altına alınmış olacaktır.
Yarışma sonucu ödüle hak kazanan katılımcılar, 26.01.2016 tarihinde birustasivar.com adresinde duyurulacaktır. Yörsan’nın kazananlar ile birebir bağlantıya geçme zorunluluğu yoktur. Tüm yarışmacıların kazanan açıklamalarını ilgili web adreslerinden takip etmeleri kendi sorumluluklarındadır. Yörsan tarafından gönderilebilecek herhangi bir epostanın/mesajın/özel mesajın kazananlar tarafından herhangi bir şekilde alınamaması durumunda Yörsan hiçbir sorumluluk kabul etmez.
Yarışmanın tüm katılımcıları, isimlerinin Yörsan tarafından kullanılmasını/açıklanmasını kabul etmiş olur. Katılımcı ve onları destekleyen tüm kişiler, Yörsan'ın yarışma ile ilişkili tüm tanıtım, halkla ilişkiler etkinliği ve medya tanıtımları için (internet siteleri, cep, televizyon, radyo ve basın dâhil olmak üzere) adlarının, fotoğraflarının, yazılarının, videolarının veya alınan ses kayıtlarının, biyografi bilgisinin, belgesinin veya diğer benzer verilerinin ve/veya ödül bilgilerinin ya da kişisel beyanlarının (ve/veya herhangi bir montajlanmış kısmının) yayınlanmasını koşulsuz, bedelsiz ve daimi olarak kabul eder.
Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınaî mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi veya görsel materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, videoyu yükleyen/gönderen; her türlü bilgiyi/belgeyi paylaşan kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını ve Yörsan’ın bu nedenle uğrayacağı her türlü zararı tazmin edeceklerini kabul ederler.
Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır.
« Son Düzenleme: 11 Ocak 2016, 11:02:18 Gönderen: admin »

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
Ynt: YÖRSAN Bir Ustası Var (22.01.2016)
« Yanıtla #1 : 11 Ocak 2016, 16:25:59 »
Peynir yoğurt falan mı olacak yemekde malzemeler arasında onu anlamadım ben :(
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2016, 22:41:44 »

ben annem adına katıldım hiç peynir yoğurt falan yoktu tarifte :)
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 12 Ocak 2016, 00:56:31 »

Yayınlandı mı  ?
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 12 Ocak 2016, 12:29:48 »

Yayınlandı mı  ?

evet yayınlanmış

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
  • Hayırlısından versin Rabbim...Amin
« Yanıtla #5 : 12 Ocak 2016, 14:10:18 »
Bende böyle birşeyi hiç düşünmeden gönderdim biraz once tariflerimi bakalım yayinlanacakmı

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
  • Hayırlısından versin Rabbim...Amin
« Yanıtla #6 : 12 Ocak 2016, 14:11:11 »
Umarım yayınlanır ::)

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 12 Ocak 2016, 16:46:31 »
Benim tarıfımdede yoktu peynır süt falan yayınlanmış bu nereden çıktı ayrıca öyle bişey mi yazıyor koşullardaki ben görmedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 12 Ocak 2016, 16:57:56 »
ben dün tarif gönderdim yayınlanmadı kac günde yayınlanıyor
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 12 Ocak 2016, 22:06:10 »
ben dün tarif gönderdim yayınlanmadı kac günde yayınlanıyor

iki gün sanırım