migros ve grup marketlerinden money visa ve moneyclub kart ile 7-20 ocak arası tek seferde
her perwoll 4 litre alışverişine (fiyat...15.90 tl ) 2 money ve çekilişe katılma şansı çekilişle,
5 kişiye i-phone 6s 16 gb gold
Bu kampanya Türk Henkel Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından MPİ’nin 28.12.2015 tarihli ve 3923-9236 sayılı izni ile gerçekleştirilecektir. 07.01.2016(Saat:09.00)-20.01.2016(Saat:22.00) tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros, 5M Migros, Migrosjet ve Sanal Market Mağazaları’ndan Türk Henkel Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Perwoll Sıvı Çamaşır Deterjanı 4 Lt ürünlerinden 1 adet satın alan (her 1 adet alışverişe 1 çekiliş hakkı) Money Club Kart, Money Bonus veya Money Club Kart özellikli kart sahibi müşteriler kampanyaya katılacaklardır. Üyelik bilgileri eksik olan veya kayıtlı olmayan müşterilere çekiliş hakkı verilmeyecektir. Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal eden müşterilerin çekiliş hakları da iptal
edilecektir. Çekilişte 5 kişi Apple iPhone 6S 16 GB Gold Cep Telefonu (birim değeri: 2.950,88 TL) ikramiyesi kazanacaktır. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyelerin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. Çekiliş, 05.02.2016 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Gülbahar M. Cemal Sururi S. Halim Meriç İş Merk. No:15 D:39 Mecidiyeköy Şişli/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 11.02.2016 tarihli Takvim Gazetesi’nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. İkramiye teslimi için en geç; asil talihliler 26.02.2016 ve yedek talihliler 12.03.2016 tarihine kadar kimlikleri ve fiş/faturaları ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Bu çekilişe ilgili firma çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi mesai saatleri içerisinde 0212 212 40 30 No.lu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır. 07.01.2016(09:00)-20.01.2016(22:00) tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market’ten Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile yapılacak 4lt Perwoll Çeşitleri alışverişine 2 Money hediye edilecektir. Kazanılan Money’ler 2 gün içerisinde kartınıza yüklenecek ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan yalnızca kayıtlı kartlar yararlanabilir. Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar ve eksik ve yanlış bilgi paylaşılmış Money Club kartlar kampanya kapsamına dahil değildir. 1 Money, 1 TL ‘dir.
Cok fazla katilim var 2 3 migrosa gittim perwoll yok
2 adet alim ve yanına 2-3 tllik ufak deterjanlardan eklerseniz 30tl ye 10 money kazanirsiniz.arti alinan perwoll başına 2 money veriyor oradan da 2+2 4 money yatar.10money için once kayit olmalısınız.bir çok insan bu avantaj amaciyla cekilisten habersiz katiliyor.bu yuzden katilim cok olacak ama cekilisten bagimsiz deterjan cok uygun fiyata alinmis olunuyor.bulursaniz kacirmayin
Edit: adet fiyati 14.5 tl
2 adet alim ve yanına 2-3 tllik ufak deterjanlardan eklerseniz 30tl ye 10 money kazanirsiniz.arti alinan perwoll başına 2 money veriyor oradan da 2+2 4 money yatar.10money için once kayit olmalısınız.bir çok insan bu avantaj amaciyla cekilisten habersiz katiliyor.bu yuzden katilim cok olacak ama cekilisten bagimsiz deterjan cok uygun fiyata alinmis olunuyor.bulursaniz kacirmayin
ben bugün 5m migros danışmasına sordum. money veren ürünler genel kampanyalara dahil olmaz dediler. yani her perwoll 2 money verdiği için 30 tl'ye 10 money kampanyasına dahil olmazmış.
ben bugün 5m migros danışmasına sordum. money veren ürünler genel kampanyalara dahil olmaz dediler. yani her perwoll 2 money verdiği için 30 tl'ye 10 money kampanyasına dahil olmazmış.
dahil oluyor bana bugün 10 +2+2 yattı
bana yanlış bilgi verdiler demek ki. yarın iade eder yeniden alırım teşekkürler
bana yanlış bilgi verdiler demek ki. yarın iade eder yeniden alırım teşekkürler
iade etmenize gerek yok 30 tl üstü ise alışverişiniz müşteri hizmetlerine mesaj atın money yüklemesi yaparlar
Toptancılar işe el atmış durumda.Çekiliş çok önemli değil fiyattan dolayı.