ark. küçük cocugu olup bu aşıyı yartıran var mı ya da yaptıranın tanıdığı olan.birazdan ben de yaptırmaya gideceğim ama cok tedirginim haberleride takip ediyorum ama bu konada bilgi vermiyorlar
Bugün oğlumu okula götürdüm, aşı için izin kağıdı imzalatıyorlardı. Oğlum zaten şu ara kulağında bir sorun yaşıyor ve çeşitli ilaçlar alıyor. Aşıya izin vermedim. Öğretmenleri de sıcak bakmıyor aşıya. İzin veren de çok azmış. Ama şöyle bir şansımız var, oğlum anaokuluna gidiyor henüz. Salgın gibi bir durum görülürse göndermeyerek önlem almayı düşünüyorum. Okulumuz da bu konuda çok hassas. Ateşli, hasta çocuk okula alınmayacak diye karar alınmış.
kızım ikinci sınıfta bende yaptırmama kararı aldım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum

sabaha kadar başım ağrıdı valla
ayni sorunu bende yasiyorum, ve bayrama memlekete gidiyoruz, biraz tedirginim, aradim arkadaslarma, kari koca ikiside dr, karisi cocuk cerrahi. kocasi genel cerrah, ve 2 yasinda cocugu var,Kocasi dedi ben yaptirdim, eside daha yaptirmadim, arastiryorum dedi, donecem dedi, dun aksam aradi beni, ve soyle dedi : Ben ogluma asiyi yaptirmaya dusunuyorum, sonrasi sana kaldi, kararini kendin ver dedi. amcaogluda dr, oda yaptirdim dedi,tavsiye etti, ama cocugum bronsit gecirdi, iyice iyilessin dediler ikiside, hic bir hastaligi olmayacakmis, ben galiba yaptiracagim iyilesince, bide o dr hanim cocuguna yaptirsin, ben bekleyim, ona gore iste
Sağlam vücuda neden domuz gribi'nin virüsünü aşı yolu ile sokturmak isterlerki? İyicene araştırın bu konu çok ciddi.
olmayın
başbakan olmam diyor
saglık bakanı kendi çocuklarına yaptırmamış
bence de olmayın. tamamen ticaret üzerine kurulmuş bir olay bu. aidsden milyonlarca kişi öldü bu kadar üstünde durmadılar. normal gripten ölenleri saysalar daha fazladır eminim.
26 aylık kızım var benimde ve kararsızım bu konuda.ev hanımıyım ve genelde evdeyim.olabildiğince hijyen olmaya özen göstersemde virüs nihayetinde her halukarda bulaşabilir diyede aşı yaptırsammı diye düşünüyorum.doktorumuzu arıycam ona göre karar vercem ama kobay yapamam kızımı ya

sağlık bakanı hemşerim olur o yaptırmamış madem bendemi yaptırmasam kendisi süper iyi bir doktordur tanırım da