Hayır yüklenmedi, hep beraber twitter ve facebooktan yazalım, instagram gönderi altına yorum yazalım ki dikkate alsınlar derim ben.
Promosyon Adı : Pınar Denge Laktozsuz Süt Hediyesi
Açıklama : pinarsutum.com adresinden tüketicilere 1 litre laktozsuz süt hediye edilecektir. Kazanılan indirim hakkı, kazanma tarihininden itibaren bir hafta içinde kartınıza yüklenecek ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar tüm Migros, 5M Migros, Migros Jet, Macrocenter,Tansaş veya Sanal Market `ten Money Club Kart, Money Bonus özellikli diğer kartlar ile kullanılabilecektir.
bugün bu mesajı gördüm bende 1 yıllık süt sanmıştım 1 adetmiş
BU SABAH 4447627 yi arayıp bir güzel fırçaladım 1 ay oldu yükleyemediniz dedim ilgileneceğiz dediler demek ki ilgilenmişler
Kazanmıştım ama yüklenmemiş
nereden bakıyoruz yüklendiğine
Promosyon Adı : Pınar Denge Laktozsuz Süt Hediyesi
Açıklama : pinarsutum.com adresinden tüketicilere 1 litre laktozsuz süt hediye edilecektir. Kazanılan indirim hakkı, kazanma tarihininden itibaren bir hafta içinde kartınıza yüklenecek ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar tüm Migros, 5M Migros, Migros Jet, Macrocenter,Tansaş veya Sanal Market `ten Money Club Kart, Money Bonus özellikli diğer kartlar ile kullanılabilecektir.
nereden bakıyoruz yüklendiğine
money clubta giriş yaptıktan sonra size özel kampanyalardan