İnternet Tarihi’ne İlginç Bilgiler ve Eğlenceli Çizimlerle Işık Tutuyor!
McDonald’s Çocuk Vakfı, Serdar Kuzuloğlu ve Kutlukhan Perker ile birlikte hazırladığı “İnternetin Tarihi” takvimleri Aralık ayında Türkiye’deki tüm McDonald’s restoranlarında satışa sunularak çocukların yüzünü güldürecek.
Takvimlerin satışından elde edilecek gelir. 16 yıldır olduğu gibi bu sene de çocukların sağlığı ve mutluluğu için projelere aktarılacak.
Aldım 1 adet 4 tl imiş. ama 1 kupon çıktı her ay için. sanki daha çok ürün alabiliyorduk...
Aldım 1 adet 4 tl imiş. ama 1 kupon çıktı her ay için. sanki daha çok ürün alabiliyorduk...
bana 5 TL ye sattılar hem de ellerinde kalmamıştı açılmış olanı aldım.. zaten her ay bir ürün alınabiliyordu
Her ay 1 ürün alınıyor maksat farklı ama ürünlerde fena değil.
bana 5 TL ye sattılar hem de ellerinde kalmamıştı açılmış olanı aldım.. zaten her ay bir ürün alınabiliyordu
geçen sene de bu sene de 5 tl 'ye aldım ben de
geçen sene de bu sene de 5 tl 'ye aldım ben de
Ben 3 senedir alıyorum, hep 5 tl ydi
valla ben 4 tl verdim arkadaşlar. Aksaray Mc Donalds
Ben geçen senede 5 tl ye almıştım