Gönderen Konu: Yoğurt makinesi kullananlar  (Okunma sayısı 3973 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
Yoğurt makinesi kullananlar
« : 20 Aralık 2015, 14:37:57 »
Yoğurt makinesi alacağım morhipo çekimle arzum ve bluehouse var hangisini seçeyim ne önerirsiniz

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Yoğurt makinesi kullananlar
« Yanıtla #1 : 20 Aralık 2015, 15:06:52 »
Arzum kullanıyorum, çok memnunum. Sütü az ısıtıyorsun, mayalıyorsun. Minik kaplarına mayalıyorum. 4-5 saatte mayalanıyor. Hazır yoğurt gibi oluyor. Ayrıca hamur mayalarken de kullanıyorum makinayı. Hamur yoğurduğum kabı makinanın üstüne koyuyorum, çabuk mayalanıyor.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 20 Aralık 2015, 15:17:11 »
Arzum kullanıyorum, çok memnunum. Sütü az ısıtıyorsun, mayalıyorsun. Minik kaplarına mayalıyorum. 4-5 saatte mayalanıyor. Hazır yoğurt gibi oluyor. Ayrıca hamur mayalarken de kullanıyorum makinayı. Hamur yoğurduğum kabı makinanın üstüne koyuyorum, çabuk mayalanıyor.

peki ne kadar yoğurt elde ediyorsunuz kaç kilo sütten ne kadar yoğurt oluyor pişirme süresi ne kadar fazla elektrik harcıyor mu

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 20 Aralık 2015, 15:33:07 »
Elektrik ölçülemeyecek kadar az diye tahmin diyorum. Çok az ılık oluyor çünkü. Ses yok makinede çalışırken. Işığı yanmasa çalıştığı anlaşılmaz. Ben oğlum için minik kavonozlara, kendimiz için de cam kaba mayalıyorum. 750 gr lık kabım var. 750 gr süt koyup, mayayı ekliyorum. Mayalayınca azalmıyor zaten. Makineden alıp dolapta 4-5 saat bekletirseniz yoğurt hazır yoğurtlar gibi sert oluyor.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #4 : 20 Aralık 2015, 16:18:17 »
Ebru bendede var ayni makineden uygun buyuk cam kabi nerden buldun ☺ Bende cok memnunum bu arada arzum bebbe adi sanirim

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 20 Aralık 2015, 21:35:24 »
Ebru bendede var ayni makineden uygun buyuk cam kabi nerden buldun ☺ Bende cok memnunum bu arada arzum bebbe adi sanirim

Evet canım, bebbe, uygun kabı ben özdilekte bulmuştum, vakumlu kabı var. Bir de ben alırken içinde 1 kg lık cam paşabahçe hediyeliydi. Ama o kap kırıldı. Tam ölçülerini al, paşabahçeye bak istersen.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 20 Aralık 2015, 22:15:58 »
konuya ek yazayım dedim.geçen bir makale okumuştum çok şaşırdım. uzman bilirkişi yazmıştı. en iyi maya karınca yumurtasıymış ve karıncanın yuvasından dışarıya bıraktığı hani o tepelenmiş kumlar varya onlarmış en iyi maya bunlarmış  :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #7 : 20 Aralık 2015, 22:43:50 »
Arzum kullandık zamanında şimdi eşim rafa kaldırdı. Battaniyeye sarıp mayalıyor yoğurdu ama 4 lt lik kaplara evde yoğurt çok tüketilince az geliyor mayaladığı sanırım.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 21 Aralık 2015, 12:09:42 »
Arzum kullandık zamanında şimdi eşim rafa kaldırdı. Battaniyeye sarıp mayalıyor yoğurdu ama 4 lt lik kaplara evde yoğurt çok tüketilince az geliyor mayaladığı sanırım.

Arzumdan memnun değil misiniz yani?

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 21 Aralık 2015, 12:31:55 »
bende çok eski rowenta var milattan kalma
bazen onunla, bazen emaya tencerede fırında