0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 adet alim ve yanına 2-3 tllik ufak deterjanlardan eklerseniz 30tl ye 10 money kazanirsiniz.arti alinan perwoll başına 2 money veriyor oradan da 2+2 4 money yatar.10money için once kayit olmalısınız.bir çok insan bu avantaj amaciyla cekilisten habersiz katiliyor.bu yuzden katilim cok olacak ama cekilisten bagimsiz deterjan cok uygun fiyata alinmis olunuyor.bulursaniz kacirmayinEdit: adet fiyati 14.5 tlben bugün 5m migros danışmasına sordum. money veren ürünler genel kampanyalara dahil olmaz dediler. yani her perwoll 2 money verdiği için 30 tl'ye 10 money kampanyasına dahil olmazmış.dahil oluyor bana bugün 10 +2+2 yattıbana yanlış bilgi verdiler demek ki. yarın iade eder yeniden alırım teşekkürleriade etmenize gerek yok 30 tl üstü ise alışverişiniz müşteri hizmetlerine mesaj atın money yüklemesi yaparlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 adet alim ve yanına 2-3 tllik ufak deterjanlardan eklerseniz 30tl ye 10 money kazanirsiniz.arti alinan perwoll başına 2 money veriyor oradan da 2+2 4 money yatar.10money için once kayit olmalısınız.bir çok insan bu avantaj amaciyla cekilisten habersiz katiliyor.bu yuzden katilim cok olacak ama cekilisten bagimsiz deterjan cok uygun fiyata alinmis olunuyor.bulursaniz kacirmayinEdit: adet fiyati 14.5 tlben bugün 5m migros danışmasına sordum. money veren ürünler genel kampanyalara dahil olmaz dediler. yani her perwoll 2 money verdiği için 30 tl'ye 10 money kampanyasına dahil olmazmış.dahil oluyor bana bugün 10 +2+2 yattıbana yanlış bilgi verdiler demek ki. yarın iade eder yeniden alırım teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 adet alim ve yanına 2-3 tllik ufak deterjanlardan eklerseniz 30tl ye 10 money kazanirsiniz.arti alinan perwoll başına 2 money veriyor oradan da 2+2 4 money yatar.10money için once kayit olmalısınız.bir çok insan bu avantaj amaciyla cekilisten habersiz katiliyor.bu yuzden katilim cok olacak ama cekilisten bagimsiz deterjan cok uygun fiyata alinmis olunuyor.bulursaniz kacirmayinEdit: adet fiyati 14.5 tlben bugün 5m migros danışmasına sordum. money veren ürünler genel kampanyalara dahil olmaz dediler. yani her perwoll 2 money verdiği için 30 tl'ye 10 money kampanyasına dahil olmazmış.dahil oluyor bana bugün 10 +2+2 yattı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin2 adet alim ve yanına 2-3 tllik ufak deterjanlardan eklerseniz 30tl ye 10 money kazanirsiniz.arti alinan perwoll başına 2 money veriyor oradan da 2+2 4 money yatar.10money için once kayit olmalısınız.bir çok insan bu avantaj amaciyla cekilisten habersiz katiliyor.bu yuzden katilim cok olacak ama cekilisten bagimsiz deterjan cok uygun fiyata alinmis olunuyor.bulursaniz kacirmayinEdit: adet fiyati 14.5 tlben bugün 5m migros danışmasına sordum. money veren ürünler genel kampanyalara dahil olmaz dediler. yani her perwoll 2 money verdiği için 30 tl'ye 10 money kampanyasına dahil olmazmış.
2 adet alim ve yanına 2-3 tllik ufak deterjanlardan eklerseniz 30tl ye 10 money kazanirsiniz.arti alinan perwoll başına 2 money veriyor oradan da 2+2 4 money yatar.10money için once kayit olmalısınız.bir çok insan bu avantaj amaciyla cekilisten habersiz katiliyor.bu yuzden katilim cok olacak ama cekilisten bagimsiz deterjan cok uygun fiyata alinmis olunuyor.bulursaniz kacirmayinEdit: adet fiyati 14.5 tl