0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkez 13 diyo ben 16 saydım..soru sorduklarında cevabı gönderceğiz şimdi yeni soru yok.evet şimdi gördüm, peki yeni soru gelince nasıl haberimiz olcak, hayranı mı olmak lazım..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkez 13 diyo ben 16 saydım..soru sorduklarında cevabı gönderceğiz şimdi yeni soru yok.
herkez 13 diyo ben 16 saydım..
benimde gelmedi, mail attım cevap vermeye tenezzülleri yok ama reklam maili atmaya var..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde gelmedi, mail attım cevap vermeye tenezzülleri yok ama reklam maili atmaya var..Haklısın cnm hergün reklam maili geliyor ama cevap maillerinde tık yok...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayret bisey ya ne biçim bisey bu çok karıısk, kafasına göre takılmış millet gillette gibi bekliyecez yeni soruyu sormalarını artık ne zaman sorarlarsa .kafalarına göre takılıyorlar soru sordukları saatler hep farklı.....buradan haberleşiriz
hayret bisey ya ne biçim bisey bu çok karıısk, kafasına göre takılmış millet