Gönderen Konu: Bugün saat 17:00'da Reoku' da geri sayım başlıyor!‏  (Okunma sayısı 3719 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nazenin

• Usta Kampanyacı
Reoku oyunu ile tanışmanın vakti geldi! Testimize katılın, oyunumuzu tanıyın ve ufak hediyeleri kazanma şansını elde edin. Birçok hediyeyi oyunumuzun galiplerine dağıtacak olan reoku; bu akşan saat 17:00'da geri sayıma başlıyor.

Reoku yönetimi, siz yarışmacıları sistemimizi test etmeye davet ediyor. Bu test sayesinde hem oyunumuzu daha iyi tanıyacaksınız, hem de reoku sisteminin hatalarının arındırılmasında bize yardımcı olacaksanız. Merak etmeyin bu test aşamasında Reoku yönetimi günün galiplerini unutmayarak, ufak hediyelerle ödüllendirecek. İlk günün galibi Football Manager 2010 (Detaylı bilgi) oyununun sahibi olacak. Bu akşam saat 17:00'da banner bölümünde açılacak olan bannerları iyi takip etmelisiniz. Reklamları tanıma süreniz geri sayım bitene kadardır. Geri sayım 17 Kasım saat 16:00' da bitecek ve otomatik olarak sorular çıkacaktır. Bu saatin değişmesini istiyorsanız sitemizdeki ankete oy veriniz. Bu saat anket sonuçlarına göre belirlenmektedir. Unutmayın geri sayımı görebilmek için, sitemize üye girişi yapmanız gerekmektedir. Siteden "logout" olmamanız için; giriş yaparken "beni hatırla" sekmesini işaretlemenizi öneriyoruz. Reoku nasıl oynanır bilmiyorsanız "Reoku nedir?" bölümüne bir göz atmanızda yarar var. Oyun esnasında yaşadığınız tüm hataları Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin e-mail adresine kullanıcı adınızı da belirterek rapor ederseniz, beta testlerimiz başarıya ulaşmış olacaktır. Bu şekilde o hataları arındırma yollarına gideceğiz ve asıl oyun açıldığında sizlere sorunları minimale indirmiş bir sistem sunmuş olacağız. İkinci test gününü hemen yarışma bitiminde sizlere bildireceğiz. Reoku tüm üyelerine başarılar diler.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bugün saat 17:00'da Reoku' da geri sayım başlıyor!‏
« Yanıtla #1 : 16 Kasım 2009, 09:04:35 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ahra

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 16 Kasım 2009, 18:37:37 »
oyunu tam anlamadım ama 9 tane bannerdan sorumluymuşuz... hız konuşcak sorularda..

netteyim

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 16 Kasım 2009, 20:04:16 »
oyunu tam anlamadım ama 9 tane bannerdan sorumluymuşuz... hız konuşcak sorularda..

ben de oyunu siteyi pek anlayamadım acaba güzel ödüller verecekler mi oltaat.com gibi olmasın bu da
oltaattan ödül kazanan kişiler hep aynı bize düşen hiç bi ödül yok

Çevrimdışı golge

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 17 Kasım 2009, 00:31:55 »

Burada oyunu anlatmış.. Video ve yaszılı anlatım ile.. Sitede geri sayım var. Ana sayfada üye olduysanız görebiliyosunuz.. O geriş sayım saat 16:00 da bitiyor. Otomatik 5 soru çıkıyor.. Banner alanındaki sitelere gidip okuduysanız, o beş sorunun cevabını verebiliyorsunuz. Gittiğiniz sayfadan bir soru soruyor siz de cevap olarak hangi sayfadan soru çıkmış ise banner kodunu cevap kutusuna giriyorsunuz. En hızlı olarak cevabı doğru girip cevabı gönder tuşuna basan günün galibi oluyor. Tabi bu oyunun beta testi. Asıl oyun başlayınca hediyeler verilecekmiş. Ben de reoku hakkında araştırma yaparken bu siteyi buldum :D

Açıkçası anlaşılmayacak birşey yok

Alıntı
oltaattan ödül kazanan kişiler hep aynı bize düşen hiç bi ödül yok

Eğer reoku nedir bölümüne bakmış olsaydın günün galibinin 1 ay boyunca oyuna giremediğini görürdün. Kilit sistemi var...Reoku nedir bölümü ve S.S.S bölümünü okuyun orda tüm anlamadıklarınızın yanıtı var...

Reoku nedir bölümünde bu var

Alıntı
Oyunun birincisi "1 ay"
Oyunun ikincisi "2 hafta"
Oyunun üçüncüsü "1 hafta"
süresi boyunca oyuna giremezler. Bu kişilerin hesapları kilit altına alınır ve zamanı geldiğinde açılır. Kazananlar bu süreleri doldurduktan sonra tekrar oyunda yarışabilirler.

Tabi sanırım tek kazanan olduğundan testlerde sadece 1 kişi kilit olacak..

Gerisini bekleyip göreceğiz

« Son Düzenleme: 17 Kasım 2009, 00:35:14 Gönderen: golge »

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2009, 16:33:52 »
No   Soru
(1)    Giriş aidatının ödenmediğini nerede gördünüz?

(Banner kodunu giriniz)
(2)    Başvuruları Deniz Palas'da..

(Hangi sitede gördünüz? Banner kodunu giriniz...)
(3)    Konusu Gıda Güvenliği...

(Hangi sitede gördünüz. Banner kodunu giriniz)
(4)    Memphis'de 1986'da doğdu....

(Hangi sitede gördünüz? Banner kodunu giriniz.)
(5)    Roberto birkaç ay sonra yeniden mutlu olmuş...

(Hangi sitede gördünüz? Banner kodunu giriniz.)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 19 Kasım 2009, 16:38:42 »

cevapları buraya yazmıştım sanırım 7. olan sizsiniz. ama maalesef sadece ilk kişiye ödül var

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #7 : 19 Kasım 2009, 16:41:04 »
ılk kısıyemı aman ya bosuna ugrasmısım valla  :(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #8 : 19 Kasım 2009, 18:18:37 »
Yaa 2. oldum ben bize de ödül vermeleri lazım ama.
Hem 1. 1 ay  ,2. 2 hafta ,3. de 1 hafta oyunu oynayamıyormuş.
Hediye vermeyecek olsalar neden böyle bir şey yapsınlar :-\
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı golge

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #9 : 19 Kasım 2009, 20:15:49 »
O beta testinde geçerli değil ama.. Şu an sadece sistemi test ediyorlar. Sadece 1. kilit oluyor.. 2. oynamaya devam edebilir.... Bu da test olduğu için büyük ödüllü başlayacak gerçek yarışmayla karışltırmamak lazım..