Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBurada oyunu anlatmış.. Video ve yaszılı anlatım ile.. Sitede geri sayım var. Ana sayfada üye olduysanız görebiliyosunuz.. O geriş sayım saat 16:00 da bitiyor. Otomatik 5 soru çıkıyor.. Banner alanındaki sitelere gidip okuduysanız, o beş sorunun cevabını verebiliyorsunuz. Gittiğiniz sayfadan bir soru soruyor siz de cevap olarak hangi sayfadan soru çıkmış ise banner kodunu cevap kutusuna giriyorsunuz. En hızlı olarak cevabı doğru girip cevabı gönder tuşuna basan günün galibi oluyor. Tabi bu oyunun beta testi. Asıl oyun başlayınca hediyeler verilecekmiş. Ben de reoku hakkında araştırma yaparken bu siteyi buldum

Açıkçası anlaşılmayacak birşey yok
oltaattan ödül kazanan kişiler hep aynı bize düşen hiç bi ödül yok
Eğer reoku nedir bölümüne bakmış olsaydın günün galibinin 1 ay boyunca oyuna giremediğini görürdün. Kilit sistemi var...Reoku nedir bölümü ve S.S.S bölümünü okuyun orda tüm anlamadıklarınızın yanıtı var...
Reoku nedir bölümünde bu var
Oyunun birincisi "1 ay"
Oyunun ikincisi "2 hafta"
Oyunun üçüncüsü "1 hafta"
süresi boyunca oyuna giremezler. Bu kişilerin hesapları kilit altına alınır ve zamanı geldiğinde açılır. Kazananlar bu süreleri doldurduktan sonra tekrar oyunda yarışabilirler.
Tabi sanırım tek kazanan olduğundan testlerde sadece 1 kişi kilit olacak..
Gerisini bekleyip göreceğiz