Gönderen Konu: şenpiliç iphone 6 kampanyası 31.12.2015  (Okunma sayısı 1944 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
şenpiliç iphone 6 kampanyası 31.12.2015
« : 01 Aralık 2015, 10:07:32 »
Nugget, schnitzel veya diğer pratik ürünlerden alın, çekilişe katılın.
Bu kampanya Şenpiliç Gıda Sanayi A.Ş. tarafından MPİ’nin XXXXXXX tarih ve XXXXXXX sayılı izni ile MUCİZE TANITIM tarafından düzenlenmektedir.Bu kampanyada; 01.12.2015 (SAAT:09.00)–31.12.2015 (SAAT: 22:30) tarihleri arasında Bursa ilinde 79 adet Şaypa Alışveriş Merkezleri Gıda A.Ş. mağazaları, 20 adet Turgut Seyhan ve Kard. Seyhanlar Marketler, 24 adet Merhamet Pazarı Milli Pazar Marketler, 7 adet Yaren Züccaciye Marketler, 6 adet Buhara Marketler, 9 adet Çym Çağdaş Yaşam Marketler, 12 adet İsra Marketlerden, Şenpiliç Pratik ürün çeşitlerinden Tabaklı Şinitzel, Tabaklı Nugget, Tabaklı Çıtır Burger, Tabaklı Kroket, Tabaklı Cordon Blue, Tabaklı Parmak Köfte, Tabaklı Acılı Kebap, Piliç Burger Köfte, Tabaklı Kadınbudu Köfte, Tabaklı Kasap Köfte satın alanlara alışverişi karşılığında (her bir ürün alışverişi için 1 çekiliş hakkı) kasiyer tarafından fişleriyle birlikte verilecek üstü kapalı katılım kartındaki şifreyi, ad-soyad ve adres bilgileri ile birlikte aralarında birer boşluk bırakarak tüm GSM operatörlerinden 6635 numarasına kısa mesaj olarak gönderen veya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) adresli internet sayfasına şifre, ad, soyad, adres ve telefon bilgilerini eksiksiz dolduran müşterilere (Kampanyaya dahil Marketlerin kapanış saati her gün 22:30, olup kampanya süresince Kısa mesajla veya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin (ücretsiz) adresli internet sayfasına şifre gönderenlere katılım her gün 24 saat kesintisiz olup son katılım 31.12.2015 saat 23:59’dur.) çekiliş hakkı verilecektir. Çekiliş 11.01.2016 tarihinde saat 11:30’da Mucize Tanıtım ve Organizasyon Hizmetleri Ltd. Şti. (Mucize TanıtımToplantı Salonu) Eski Osmanlı Sk. No:10/5 Mecidyeköy-Şişli / İstanbul adresinde yapılacaktır. Çekiliş sonucunda; 16 kişi Iphone 6 16 GB Space Grey “Hat ve Kart Hariçtir.” ikramiyesi kazanacaktır. Kazanan talihliler 15.01.2016 tarihli Hürriyet (Taşra) Gazetesinde duyurulacaktır. 30.01.2016 tarihine kadar başvurmayan asillerle, 14.02.2016 tarihine kadar başvurmayan yedeklere ikramiyeleri teslim edilmez. Kampanyaya kısa mesaj yoluyla tüm Avea, Turkcell ve Vodafone hattı ile katılım yapılabilir. Kampanyaya katılım Avea, Turkcell, Vodafone aboneleri için 0,65 TL KDV ve ÖİV dahil olarak ücretlendirilir. Avea, Turkcell ve Vodafone kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar. Teyit için geri dönüş veya benzeri amaçlarla düzenleyiciden kaynaklanan sorunlar nedeniyle katılımcıdan ayrıca ücret talep edilmeyecektir. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesi katılımı ücretsizdir. Tüm katılımlarda Şifre-Ad-Soyad ve adres bilgilerinden herhangi birinin eksik olması halinde çekiliş hakkı verilmeyecektir. Mükerrer şifreler elenerek ilk gönderilen şifre kabul edilecektir. İkramiye tesliminde şifreli kart ve fiş/fatura ibrazı zorunludur. Kampanya tarihleri arasında alışverişlerini iptal veya iade eden katılımcıların çekiliş hakları da i ptal edilecektir. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılacaktır. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Ynt: şenpiliç iphone 6 kampanyası 31.12.2015
« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2015, 10:57:08 »
Sadece Bursa ya özel bir kampanya mi ben mi yanlış anladım :) benim adıma alışveriş yapacak arkadaşlar arıyorum :)
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2015, 10:58:15 Gönderen: joyucel »
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı iphonex

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Aralık 2015, 11:06:41 »
Bi bursa'yada gidelim tam olsun vaybe güzel çekiliş olucaga benziyor hayırlısı:)

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 01 Aralık 2015, 11:21:58 »
Bursa'dayım zaten, güzel oldu  :)

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 01 Aralık 2015, 11:51:36 »
bursa dayım şaypada yakın şans artık.bu  tür ürünleri cok tüketmem ama  cekiliş için katılırım

Çevrimdışı kemaldogru

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 02 Aralık 2015, 12:50:39 »
burda olsa 10 katılım yapardım 3 gunde 1 tavuk alıyorum ztn

Çevrimdışı atila

• Deneyimli Kampanyacı
  • bursa texas
« Yanıtla #6 : 17 Aralık 2015, 18:35:45 »
katılım düşük olur bunda