Gönderen Konu: İstanbul'da ulaşıma zam 2 lira  (Okunma sayısı 11814 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ahra

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: İstanbul'da ulaşıma zam 2 lira
« Yanıtla #40 : 15 Kasım 2009, 19:02:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
valla yazdıklarınızı okuyunca denizli de oturduğuma şükrediyorum
dolmuş paraları bizim burda 1 ytl den 1,25 ytl ye çıkınca üzülmüştük allah hepimize bol kazanç versin özellikle ist da yaşayanlara...

evet yaa  1 den 1.25  ye çıkınca baya çok oldu dedik şükredelim halimize  otobüsümüzde  1 tl en azından :D :D ;D

otobüste 1,25 tl ... aslında komik olan tarafıda yaşlı başlı amcalar teyzelerin ögrenci ücreti vermesi açıkögfretimden dolayı :) 1,25 tl ücret ödüyoruz denizlide ama yollar harap her taraf kapalı dolaş dolaş az bile ...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #41 : 15 Kasım 2009, 19:36:03 »
Konya ile Denizli belediye başkanları aynı partiden.Ama denizli ile konya arasında nerdeyse bir yüzyıl fark var.Rezalet bir trafk denizlide Dünyada eşi yoktur belkide.Heryer altüst olmuş kazılıyor altyapı diye.Yenişehir tarafnıa bakıyorum ama oranında gelceği aynı.Yolları küçük tutmuşlar gene.Nasıl bir belediyecilik anlamıyorum.lafım partisel değil Konyada aynı parti ama dedğim gibi denizliye her gidişimde özellikle tarfik ve yapılaşmasına bir ton laf ederek dönuyorum.2 tane alt gecit var işte yaptıklarımız deniyor.Konyada ise tonla var ama hala yetmiyor ve daha düzenli yapılmaya çalişiyor.
Ve en berbatı o tarih öncesi garajı Denizliye hiç yakışmayan köy otobüsleriiçin bile az gelen dehşet otogarı.Ne diyim ben yıllardır denizliden gecerim Konya da 3. sü yapıldı otogarın şimdi 4. sünde denizli ise hala duruyor.Bence denizli bunu hak etmiyor.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 16 Kasım 2009, 11:23:33 »
bugün zammın ilk günü  metrobüse binen var mı ? belki vazgeçmişlerdir zamdan ;)
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2009, 11:30:01 Gönderen: gloom4u »