ben numune istedim5 dakika geçmediki bir bayan aradı .numuneyi nerde kullanacağımı sordu.numuneyi gönderdikten sonra irtibata geçerek ürünü nasıl kullanacağımı bilgilendirecekmiş...
Benim numunem bugün elime ulaştı dün doldurmama rağmen çok çabuk geldi. Kargo ücreti almadılar iki ufak paket çakıl taşı (kedi kumu) geldi 1 adette parfümlü sprey ve tanitim broşürleri vardı.
bir şirket yada bir işyeri için kullanım sartı yoktur sanırım,mailde evim için oldugunu belirttim.umarım yakın zamanda gelir
Nerdeyse 1 hafta oldu ne arayan var nede gelen...
Benim numunem bugün elime ulaştı dün doldurmama rağmen çok çabuk geldi. Kargo ücreti almadılaryok.ufak paket çakıl taşı (kedi kumu) geldi 1 adette parfümlü sprey ve tanitim broşürleri vardı.ağır bir koku vardı işyerinde hemen poşete koydum..camın önüne koydum...
umarım gönderirler çünkü çok işime yarayacak
formu doldurcaz yoksa mailmi atıyoruz bilgilendirirmisiniz
form falan yok mail atmanız lazım...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine mail atıyorsunuz, size ücretsiz numune gönderiyoruz, ve böylece kötü koku problemlerinizi çözmenizde size yardımcı oluyoruz.
o kokulu taşlar çok güzelmiş, banyoda ağır koku vardı artık banyo mis kokuyor, ama acaba etkisi ne kadar sürer.