Gönderen Konu: Bonus Flash Mobil Uygulama:MigrosSanalMarket-150TL'ye 40TL Bonus-25Kasım SON  (Okunma sayısı 2405 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
NASIL KAZANIRIM?
ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır.
DİĞER BİLGİLER

Migros Sanal Market'ten yapılan tek seferde 150 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL Bonus verilecektir. Kampanyaya dahil olabilmek için ilk harcamadan önce BonusFlaş uygulaması üzerinden “Hemen Katıl” butonu tıklanmalıdır.
    Kampanyaya Bonus, Flexi, Money Bonus, Bonus Flexi ve Bonus Genç kartları dahildir.
    Taksitli işlemler ve ödül kullanımları kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya müşteri bazındadır.
    Her müşteri kampanyadan en fazla bir defa yararlanabilir ve en fazla 40 TL Bonus kazanabilir.
    Kazanılan bonus, 1 - 10 Aralık 2015 tarihleri arasında kazanılan kart ile kullanılabilecektir ve kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.

Money Bonus kredi kartı ile verilen siparişlere özel olarak, 2.90 TL tutarındaki Migros Sanal Market hizmet bedeli, kampanya sonunda kartınıza bonus olarak yüklenecektir.
İade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
BonusFlaş uygulaması üzerinden yapılacak katılım sonrasındaki işlemler kampanya dahilindedir.
İşlemler online ödemede veya teslimat sırasında ödemede (kapıda ödeme) Garanti Bankası POS'undan geçmelidir.
Telefonla sipariş kampanyaya dahil değildir.
Kampanyaya alkollü içkiler, sigara, operatör TL yükleme ürün satışları, yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir.

KAMPANYA BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ

12-25 Kasım

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
150 tl'lik hediyem kart alınca da 40 TL bonus geliyormuş. Alacak bişey bulmayanlar için iyi fırsat
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2015, 12:22:37 Gönderen: okitya »

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Bonusflashtan market kampanyası ve sanalmarket kampanyasına katılıp, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin dan Migros 150 TLlik hediyem kart alırsanız 40 TL + 20 TL bonus geliyor. Denendi, onaylandı :)

Çevrimdışı petunya

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bonus Flash Mobil Uygulama:MigrosSanalMarket-150TL'ye 40TL Bonus
« Yanıtla #3 : 17 Kasım 2015, 13:15:28 »
ben şimdi 150 tl tutarında hediyem kart aldım.bonusu kazandığım ne zaman belli oluyor? :)

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bonus Flash Mobil Uygulama:MigrosSanalMarket-150TL'ye 40TL Bonus
« Yanıtla #4 : 17 Kasım 2015, 13:35:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben şimdi 150 tl tutarında hediyem kart aldım.bonusu kazandığım ne zaman belli oluyor? :)
Bonusflash uygulamasından takip edebilirsiniz. Kampanya takip kısmından

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
Bonusflashtan market kampanyası ve sanalmarket kampanyasına katılıp, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin dan Migros 150 TLlik hediyem kart alırsanız 40 TL + 20 TL bonus geliyor. Denendi, onaylandı :)

sadece ehediyem kart aldın da 60 tl bonus  yüklendi değilmi sanalmarketten alışveriş yapmadın

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı

sadece ehediyem kart aldın da 60 tl bonus  yüklendi değilmi sanalmarketten alışveriş yapmadın
evet sadece hediyem kart aldım.

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı

alışverş yaptım 150 tl. bonusflasha baktım sadece sanalmarket 40 tl kazandınız yazıyor. 100/20 markette işlem yapılmadı yazıyor. acaba oldumu

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı

alışverş yaptım 150 tl. bonusflasha baktım sadece sanalmarket 40 tl kazandınız yazıyor. 100/20 markette işlem yapılmadı yazıyor. acaba oldumu
bende de o 20 tl biraz geç yansıdı.

Çevrimdışı eyyupkeles

• Acemi Kampanyacı
  • **
arkadaşlar daha yapmadıysanız birde money kartınızı hopi ile eşleştirerek 40+20 ya ilave 15 paracık ta oradan kazanıyorsunuz. paracıklar migros ta 1 yıl içerisine kullanılabiliyor. alışverişi sanalmarketten yapmanızı tavsiye ederim.