Gönderen Konu: BOYNER-YKM-HOPİ:100-299TL arasına 50Paracık, 300TL ğizerine 100Paracık  (Okunma sayısı 3495 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perishan

• Ziyaretçi
Boyner ve YKM'de 100 TL ve 299 TL arası alışverişe 50 Paracık, 300 TL ve üzeri alışverişe 100 paracık kazan (13.11.2015-17.11.2015)
Kampanya 13 -17 Kasım tarihleri arasında; Hopi üyesi Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ‘de Hopi kimliği tanıtılarak yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Kampanya kapsamında 100 TL ve 299 TL arası alışverişte 50 Paracık, 300 TL ve üzeri alışverişe 100 paracık hediye kazanılır. Kampanyadan bir kişi en fazla üç kez faydalanabilir. Kampanya firmaların devam eden diğer kampanyalarıyla birleştirilemez. Hopi&Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. kampanya koşul,süre ve kapsamını değiştirme hakkına sahiptir. Hopi'li alışverişte satın alınan ürün/hizmet iade edilir/değiştirilirse, kazanılan Paracıktutarı müşteriden geri alınır ; bu işlem Hopili'nin yeterli Paracık bakiyesi varsa Paracık'larından, aksi durumda iade edilen ürün/hizmetin satış bedelinden mahsup edilerek yapılır.

perishan

• Ziyaretçi
Ben alışveriş yaptım ve ayrıca ekranda 'Siparişinizi 30dk.da tamamlayın 100TLye 10TL indirim kazanın' mesajı çıktı. 28 dakikada 119TL alışverişimi 109TL-9 taksit olarak yaptım ve 50Paracık da kazandım.

Web sitesinden aldığınız ürünleri arzu ederseniz belirlediğiniz Boyner veya YKM mağazasına da göndertip oradan teslim alabiliyorsunuz.

Ayrıca, webten aldım ya bedeni olmazsa, ya rengini beğenmezsem endişesi de olmasın;ürünü faturası ile götürdüğünüz her Boyner-YKM de değişim yapabilirsiniz. Önemli olan webteki 100/50 Paracık hediyesini kazanmak, sonradan değişim yapma şansınız var mağazadan.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Yapıcak olan acele etsin.İptal olur bu hemen.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
kazanılan paracıklar migrosta da kullanılabiliyormuş  :D
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
cepte kargo ücretsiz ama cepte hopi kullanılmıyor mu?
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
19 tl ye morhipo dan colins bot aldım etiketi 79.90 kargo parasıda vermedim cem boyner
az kazanarakta ticaret yapılabileceğini gösteren büyük bir iş adamı üstelik advantage sistemiyle
kredi kartlarının marka algısı oluşturulmasını ilk başaran kişi yine kampanyalar bakımından kazanımları
yani para puan v.s ilk düşünen ekibin patronu  :) ykm,boyner ve morhipo tercih sebebi,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
30 dk da alışveriş yap 10 lira bizden diyor ama bi türlü düşmedi bende bu indirim.Öyle olunca avantajixe yumuldum.İnşallah ona bari ödeme yapar.

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
30 dk da alışveriş yap 10 lira bizden diyor ama bi türlü düşmedi bende bu indirim.Öyle olunca avantajixe yumuldum.İnşallah ona bari ödeme yapar.
40 TL Üstü alışveriş için 20 tl çek veren yarışma vardı. Resim ekleyen herkese veriyor.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
40 TL Üstü alışveriş için 20 tl çek veren yarışma vardı. Resim ekleyen herkese veriyor.

Ben bitti sanıyordum bunu

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı

Ben bitti sanıyordum bunu
emin olmak için denedim kod verdi az önce :)