0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değilsin, şansın devam ediyor. 3. dönemin içindesin şu anda..!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSürpiz Hediye Dediği müzik oyununda 1 ci turda bitirsen duavr kağıdı pc için 2ci etabı bitirirsen 8 kontor Tonlakzandan 3cü etabı bitirirsen 10 kontör sürpiz de bu evet ya az önce süpriz hediye kazandım 10 kntr tonla kazan sonrada hemen msj geldi coca cola müziği yüklemişler telefonumaaPpıııffffff sürpriz hediye bumuymuş bide ton yüklemişler karşılığında,bizim mutfak bedavaya veriyodu bunu be bu coca cola çok cimrileşti yeni kampanyalarındanda cimrilik akıyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSürpiz Hediye Dediği müzik oyununda 1 ci turda bitirsen duavr kağıdı pc için 2ci etabı bitirirsen 8 kontor Tonlakzandan 3cü etabı bitirirsen 10 kontör sürpiz de bu evet ya az önce süpriz hediye kazandım 10 kntr tonla kazan sonrada hemen msj geldi coca cola müziği yüklemişler telefonumaa
Sürpiz Hediye Dediği müzik oyununda 1 ci turda bitirsen duavr kağıdı pc için 2ci etabı bitirirsen 8 kontor Tonlakzandan 3cü etabı bitirirsen 10 kontör sürpiz de bu
kazananları tebrik ederim kola içmediğim için katılamıyorum malesef