0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pınar Annelerinin Yıldızları anketine arkadaşını davet eden Pınar tüketicilerine 1L Tam Yağlı Pınar Süt hediye kampanyasında dün süt aldığım uzun ömürlü süt düşmedi bir de 2 . sütler yüklenmedi değilmi.
uzun ömürlü mü aldınız düştü benim yüklü olduğu halde düşmedi
moneyclubkart.com sitesinde kart numaram ile girdiğimde size özel kampanyalar bölümünde herhangi bir yükleme yapılmamış gibi görünüyor mağazaya gittiğimde almak istediğimde sorun yaşarmıyım ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinuzun ömürlü mü aldınız düştü benim yüklü olduğu halde düşmedi 1 lt tam yağlı uzun ömürlü süt barkodu 8690565100530
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinuzun ömürlü mü aldınız düştü benim yüklü olduğu halde düşmedi 1 lt tam yağlı uzun ömürlü süt barkodu 8690565100530aynı kartta 2 ayrı kampanyadan kazanmış oldugum sütler yüklenmiş.ama sadece 1 tanesini düştü.2.ler düşmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinuzun ömürlü mü aldınız düştü benim yüklü olduğu halde düşmedi 1 lt tam yağlı uzun ömürlü süt barkodu 8690565100530aynı kartta 2 ayrı kampanyadan kazanmış oldugum sütler yüklenmiş.ama sadece 1 tanesini düştü.2.ler düşmedi benimde 2 kartımda durum aynı diğerinde sorun olmadı