0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkesinlikle palavra bir site. hediyetarlasi.com'da tam 20 gün boyunca kimse benim verdiğim puanın üstünü açık arttırmada vermedi. lakin ne hikmetse açıkarttırmanın bitmesine bir kaç dakika kala birileri gelip bütün teklifleri arttırdılar. süper üçkağıtçılık yöntemi, insanları kandırarak ne kazanıyorlar acaba? reklama tıklatarak para kazanıyorlar orası ayrı tabi.valla ben hiç bir üç kağıtçılıklarını görmedim zamanında bayada ödül kazandım kazandıklarım sayfasındanda görebilirsin biraz geç gönderselerde hediyelerin hepsi ulaştı elime diğer soruna gelirsek bende açık arttırmanın birmesine 5 veya 10 saniye kala veriyorum teklifimi çünkü puanımı erkenden verirsem karşı taraftaki kişi panikliycek ve işe daha sıkı sarılcak belkide beni geçicek bu taktiği bende uyguluyordum zamanında bu arada toplam kaç puan yapmıştınız hediye tarlasında ?
kesinlikle palavra bir site. hediyetarlasi.com'da tam 20 gün boyunca kimse benim verdiğim puanın üstünü açık arttırmada vermedi. lakin ne hikmetse açıkarttırmanın bitmesine bir kaç dakika kala birileri gelip bütün teklifleri arttırdılar. süper üçkağıtçılık yöntemi, insanları kandırarak ne kazanıyorlar acaba? reklama tıklatarak para kazanıyorlar orası ayrı tabi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkesinlikle palavra bir site. hediyetarlasi.com'da tam 20 gün boyunca kimse benim verdiğim puanın üstünü açık arttırmada vermedi. lakin ne hikmetse açıkarttırmanın bitmesine bir kaç dakika kala birileri gelip bütün teklifleri arttırdılar. süper üçkağıtçılık yöntemi, insanları kandırarak ne kazanıyorlar acaba? reklama tıklatarak para kazanıyorlar orası ayrı tabi.valla ben hiç bir üç kağıtçılıklarını görmedim zamanında bayada ödül kazandım kazandıklarım sayfasındanda görebilirsin biraz geç gönderselerde hediyelerin hepsi ulaştı elime diğer soruna gelirsek bende açık arttırmanın birmesine 5 veya 10 saniye kala veriyorum teklifimi çünkü puanımı erkenden verirsem karşı taraftaki kişi panikliycek ve işe daha sıkı sarılcak belkide beni geçicek bu taktiği bende uyguluyordum zamanında bu arada toplam kaç puan yapmıştınız hediye tarlasında ? 5-6 dakika içerisinde tüm hediyelerin silip süpürülmesi bana tamamen saçma geldi. rahat bi 15 gün saatlerce reklamlara tıkladım. baya puanım vardı ve nasıl olsa sıfırlanıyor diye hepsini ürüne yatırmıştım. açık arttırmaya katıldıgım ürünü her gün de kontrol ettim. ama son gün son 5 dk kala nasıl olsa aldım diye bakmadım ürün gitmiş, komik. tamamen emeğe saygısızlık başka bi şey değil. en ufak bi katkım olduysa da helal etmiyorum. kaç gün boyunca beynim agrıdı benim reklam görmekten.
zaman harcamakdan baska bişey deil
son bir kaç dakika kala geçtiler imkansızdı beni geçmeleri günde 8 saat tıklıyodum bidaha girmem bu siteye