Gönderen Konu: Renklibir.com'dan Hergün Hediye  (Okunma sayısı 10492 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Blackrons

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Renklibir.com'dan Hergün Hediye
« Yanıtla #30 : 12 Şubat 2010, 01:21:21 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kesinlikle palavra bir site. hediyetarlasi.com'da tam 20 gün boyunca kimse benim verdiğim puanın üstünü açık arttırmada vermedi. lakin ne hikmetse açıkarttırmanın bitmesine bir kaç dakika kala birileri gelip bütün teklifleri arttırdılar. süper üçkağıtçılık yöntemi, insanları kandırarak ne kazanıyorlar acaba? reklama tıklatarak para kazanıyorlar orası ayrı tabi.

valla ben hiç bir üç kağıtçılıklarını görmedim zamanında bayada ödül kazandım kazandıklarım sayfasındanda görebilirsin biraz geç gönderselerde hediyelerin hepsi ulaştı elime diğer soruna gelirsek bende açık arttırmanın birmesine 5 veya 10 saniye kala veriyorum teklifimi çünkü puanımı erkenden verirsem karşı taraftaki kişi panikliycek ve işe daha sıkı sarılcak belkide beni geçicek bu taktiği bende uyguluyordum zamanında  :) bu arada toplam kaç puan yapmıştınız hediye tarlasında ?

5-6 dakika içerisinde tüm hediyelerin silip süpürülmesi bana tamamen saçma geldi. rahat bi 15 gün saatlerce reklamlara tıkladım. baya puanım vardı ve nasıl olsa sıfırlanıyor diye hepsini ürüne yatırmıştım. açık arttırmaya katıldıgım ürünü her gün de kontrol ettim. ama son gün son 5 dk kala nasıl olsa aldım diye bakmadım ürün gitmiş, komik. tamamen emeğe saygısızlık başka bi şey değil. en ufak bi katkım olduysa da helal etmiyorum. kaç gün boyunca beynim agrıdı benim reklam görmekten.

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 12 Şubat 2010, 10:39:36 »
şu an cips anketine 2 adet su tabancası veriyor,sadece 2 kişiye hem de...Cipslen su tabancasının ilgisi nedir,anlayabilmiş değilim ;D
moustache pig :D

Çevrimdışı yagmurum

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #32 : 12 Şubat 2010, 12:43:13 »
daha öncelerden batmayan mayo ve istiridye içinde inci kolye kazanmıştım oyunları falan vardı güzeldi o zamanlar ....

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #33 : 12 Şubat 2010, 16:47:48 »
kesinlikle palavra bir site. hediyetarlasi.com'da tam 20 gün boyunca kimse benim verdiğim puanın üstünü açık arttırmada vermedi. lakin ne hikmetse açıkarttırmanın bitmesine bir kaç dakika kala birileri gelip bütün teklifleri arttırdılar. süper üçkağıtçılık yöntemi, insanları kandırarak ne kazanıyorlar acaba? reklama tıklatarak para kazanıyorlar orası ayrı tabi.

valla ben hiç bir üç kağıtçılıklarını görmedim zamanında bayada ödül kazandım kazandıklarım sayfasındanda görebilirsin biraz geç gönderselerde hediyelerin hepsi ulaştı elime diğer soruna gelirsek bende açık arttırmanın birmesine 5 veya 10 saniye kala veriyorum teklifimi çünkü puanımı erkenden verirsem karşı taraftaki kişi panikliycek ve işe daha sıkı sarılcak belkide beni geçicek bu taktiği bende uyguluyordum zamanında  :) bu arada toplam kaç puan yapmıştınız hediye tarlasında ?

5-6 dakika içerisinde tüm hediyelerin silip süpürülmesi bana tamamen saçma geldi. rahat bi 15 gün saatlerce reklamlara tıkladım. baya puanım vardı ve nasıl olsa sıfırlanıyor diye hepsini ürüne yatırmıştım. açık arttırmaya katıldıgım ürünü her gün de kontrol ettim. ama son gün son 5 dk kala nasıl olsa aldım diye bakmadım ürün gitmiş, komik. tamamen emeğe saygısızlık başka bi şey değil. en ufak bi katkım olduysa da helal etmiyorum. kaç gün boyunca beynim agrıdı benim reklam görmekten.
bende günde 8 saat tıklıyorum aksatmadan şuan ismim var hatta 200000 puanlı olan  kişi benim eğer dediğiniz gibi ise bu ayın sonuna anlaşılır zaten  :)

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 20 Şubat 2010, 18:19:39 »
bende sürekli katılkıyordum ama bişey yok
numune falan da demişlerde üyelikte ama o da yok
zaten çekilişli, sıralamalı yarışmalardada hiç şansım yok :'(

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 21 Şubat 2010, 04:22:01 »
zaman harcamakdan baska bişey deil

MiniPsy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 21 Şubat 2010, 16:40:44 »
zaman harcamakdan baska bişey deil
+1  ;)

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 28 Şubat 2010, 19:09:54 »
arkadaşlar bugün açık arttırmada songün şuan beni geçen yok inşallah kazanırım   :)

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 28 Şubat 2010, 21:11:31 »
son bir kaç dakika kala geçtiler imkansızdı beni geçmeleri günde 8 saat tıklıyodum bidaha girmem bu siteye

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #39 : 28 Şubat 2010, 21:17:38 »
son bir kaç dakika kala geçtiler imkansızdı beni geçmeleri günde 8 saat tıklıyodum bidaha girmem bu siteye

hep öyle oluyo aslında uğraşma yazıcaktım geçmiş olsun