Bir hafta süren yarışma sonucunda “The Incredible Hulk” filminin DVDsini kazanan BİR kişi belli oldu. Üyemiz cagdassak’ı tebrik ediyorum. 1 adet DVD ise sahibini bulamadı çünkü bir hafta boyunca yarışmaya katılım için sadece bir adet mail geldi. Bu duruma gerçekten çok şaşırdım ve üzüldüm. Daha önceki yarışmalarda katılım konusunda hiç sorun olmamıştı. Maillerinizi bekliyorum, iyi haftalar.
——————————————————————————
(Aşağıdaki yazı 21 Şubat 2010 tarihinde yayınlanmıştır)
Sevgili Kahramanlar Sinemada takipçileri,
Şubat ayının ödüllü yarışmasında iki talihli 2008 yapımı “The Incredible Hulk” filminin DVD’sini kazanacak. 21-28 Şubat 2010 tarihleri arasında sürecek olan yarışma dördüncü ödüllü yarışmamız olacak.
Yarışmanın kuralları aşağıdaki gibidir:
1. Yarışmaya sayfaya üye olanlar katılabilecektir.
2. Toplam 8 soru cevaplandırılacaktır.
3. Cevaplarınızı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin mail adresine 28 Şubat 2010 saat 24:00′e kadar gönderebilirsiniz.
4. Maillerinizde cevaplarınız ile birlikte üye adınızı da belirtmelisiniz.
5. 1 Mart 2010 haftası içerisinde gelen cevaplar değerlendirilecektir.
6. En çok doğru cevabı veren 2 kişi ödül kazanmaya hak kazanacaktır.
7. Aynı sayıda doğru cevap verenler arasında sıralamayı: sıralı olarak en çok doğru cevap verme belirleyecektir.
8. 2 kişiden fazla tüm sorulara doğru cevap veren olursa: Bir kişi mail yollama tarihi dikkate alınarak diğer kişi ise kura ile belirlenecektir.
9. Kazanlar ile 1 Mart 2010 haftası içerisinde teslimat adresi bilgisi için (kargo masrafı Kahramanlarsinemada’ya aittir) mail ile irtibat kurulacaktır. Soruların cevaplarının sayfada yeraldığını hatırlatmak isterim.
10. İki yarışma üst üste ödül kazanılamayacağı kuralının devrede olması sebebiyle Ocak ayında “Batman Oyun Kartı” kazanan üyelerimizin bir ay beklemesi gerekecek. Bu durumu anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum.
İşte sorular:
1. Hulk’ın Şubat 2010 içerisinde Amerika’da DVD ve Blu-Ray olarak yayınlanan animasyonunun adı nedir?
2. 2008 yapımı “The Incredible Hulk” filminin sonunda Marvel’ın “The Avengers” film projesi için hangi karakter gözükmüştür?
3. Dişi Hulk’ın 1980lerin sonunda çevrilmesi planlanan ama iptal olan televizyon dizisi için hangi aktrist ile tanıtım fotoğrafları çekilmişti?
4. 2008 yapımı “The Incredible Hulk” filminde yeralan çekim hatasında ne yaşanmıştı?
5. Hulk’ın ilk televizyon dizisi kaç senesinde başlamış ve toplam kaç bölüm sürmüştü?
6. Thor karakterinin ilk kez canlandırıldığı Hulk’ın televizyon filminin yapım senesi ve adı nedir?
7. Hulk’ın 2000lerde çevrilen 2 sinema filminin bütçeleri ne kadardır?
8. Hangi Hulk filmi gösterime girmeden internete sızmıştı? Bu olayın sorumlusunun aldığı ceza ne olmuştu?
Herkese bol şanslar!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin