Katıldım.Teşekkürler.Bayağı da hediye varmış
bende aldım izlemeye hedi bakalım.hediyelerde güzelmiş gerçekten
izlemeye aldım hediyeleri güzelmiş
kızın ismini yazışını sevmedimm ç yerine ch en nefret ettiğim şey hediyeler de çok çekici diil 2. el gibii izlemeye aldıktan sonra gördümm.. katılmiicam kısaca
Yettiiiiiim

Herkese Merhaba
Ben
SechhillÖncelikle yazım yanlışı yapmışım o kadar hevesliyim ki aceleden yanlış anlaşılma olmuş kusura bakmayın. Gül yüzük olacak.
Her tarza hitap eden hediyeler seçmek istedim iş yoğunluğumdan dolayı da ancak bu kadarını becerebildim.Çok teşekkür ederim katılımlarınız için.
İsme gelince adım Seçil, Sechhill ise yani Sech abartılı, Hill ise tepe demek. Yani bir anlamı var kişiliğimle alakalı.
Hak eden kazansın lafı çok doğru bir söz demek ki Burcu gibi hak etmeyen insanlar katılamıyor gördüğünüz gibi =) Kendi kendilerine kaybediyorlar

2. el sözüne gelince ister 2. el olsun isterse 10. el hediye, hediyedir.Gözü yükseklerde olan insanlar hayatta hep mutsuz olurlar

Sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım.Görüşmek üzere.Bol Şanslar
ilk önce foruma hoşgeldin canım...hediye dagıtman sayesinde blogunu keşfettik..şimdiden tüm arkadaşlara bol şans katılanlr için
Hoşbulduk bende burada ve blogumda sizlerle tanıştığımiçin çok mutlu oldum.
Hak eden kazansın lafı çok doğru bir söz demek ki Burcu gibi hak etmeyen insanlar katılamıyor gördüğünüz gibi =) Kendi kendilerine kaybediyorlar Gülümseme 2. el sözüne gelince ister 2. el olsun isterse 10. el hediye, hediyedir.Gözü yükseklerde olan insanlar hayatta hep mutsuz olurlar Göz kırpan. 
bana sataşmaya mı geldin buraya ben senin kişiliine bişey demiyorum..yabancı özentiliğine karşı olduğumu belirtmek istedim sadece sana laf atma gibi bi amacım yok. hakkı sen vermiyosun ayrıca ben istemiyorum........
Hoşbulduk bende burada ve blogumda sizlerle tanıştığımiçin çok mutlu oldum. 
öncelikle sitemize hoşgeldiniz fakat üyelerimizin yorumlarına bu şekilde sert üslup ile cevap vermeniz hiç hoş değil.ikincisi siz burcu sizin sitenize girse de girmese de hadi girdi diyelim hediye kazanma şansını kaybetmiştir diyerek kişisel kararlarınızla mı hediyelerinizi dağıtacaktınız? Bizim sitemizde birçok kampanya var ve sizinkinin ayrıcalığı da yoktur.Sitemizin huzuru için lütfen kelimelerimizi dikkatli seçelim
katılıyorum,önemli olan hediye değil uslup ve eğlenceli ve huzurlu bir şekilde yarışmak,sarf edilen kelimeler hiç yakışmıyor sechhill ve burcu arkadaşımız ve hiçkimse bu sözleri haketmiyor,neden birazdaha hoşgörülü ve eleştiriye açık olamıyoruz ki anlamıyorum