Doygun Ekmek
DOYGUN'DAN HEDİYE KAZANAN TAKİPÇİLERİMİZ BELLİ OLDU...
E-Bülten listemize kayıt olarak Arzum Ekmek Kızartma Makinesi kazanan takipçimiz HAKKI ONART oldu. E-Bülten listemize kayıt olarak yeni DOYGUN ürünlerinden oluşan hediye kolisi kazanan takipçilerimizin ise;
Şulenur Gözütok, Özer Baykuş, Yüksel Serbest, Ayşe Demirbay, İnci Sergok, Özgül Demirgok, Bayram Kayabay, İnci Sakar, Pınar Vural, Vildan Sakal, Metin Durer, Günsel Yılmaz, Neriman Durer, Neşe Demirci, Yücelen Yeliz, Fatma Atik, Hakan Yücelen, Deniz Kunay, Aysun Barak, Lale Tamer Çokgezer oldular.
Hediye kazanan üyelerimizi tebrik ediyoruz, kendileri ile E-Bülten listemize kayıt oldukları e-postaları üzerinden irtibata geçilecektir.
tanıdık isimler var. kazanları tebrik ederim
Kazsnanlara tebrikler ama ben aynı soyadlara takıldım.. çekiliş diil miydi bu nasıl bu kadar denk gelebilir?
Evet aynı soyutların olması ilginç
Tebrikler bu sefer kısmet değilmiş.
ne kadar çoklu katılım yapmışlar ki çekiliş olmasına rağmen çıkmış ya da çok şanslılarmış, ikisi de olabilir

kazananlara tebrikler, afiyetler.
çekiliş değildi sanırım 10.20.30.40. ..şekline giden bir sıralamaya göreydi diye hatırlıyorum
çekiliş değildi sanırım 10.20.30.40. ..şekline giden bir sıralamaya göreydi diye hatırlıyorum
Aynen hemşerim o şekilde idi.