bidolubaski.com/numune-kutusu-talebi
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinNeden Numune Kutusu İstemeliyim?Sipariş vereceğiniz matbaa ürünlerinin renk, kağıt ve baskı kalitesini görmek istemez miydiniz? Sektörünüze özel ürünlerin örneklerinden oluşan Numune Kutumuzu yandaki formu doldurarak talep edebilirsiniz.
Numune Kutusunun İçerisinde Neler Var?Sektörünüze özel olarak hazırladığımız, kartvizit, el ilanı, broşür, ıslak mendil, küp bloknot, gıda dolum ürünleri vb. bir çok matbaa baskı ürünü, çeşitleriyle içerisinde bulunmakta.
Herhangi Bir Ücret Ödeyecek Miyim?Hayır, baskı ve renk kalitemizi görmeniz bizim için çok önemli.
İçerisindeki ürünler ve kargo masrafı da dahil olmak üzere bütün masrafları biz karşılıyoruz.
Ne Zaman Bana Ulaşır?Formu doldurduktan hemen sonra aynı gün numune kutunuzu kargoya veriyoruz. Bulunduğunuz ile göre 1-3 gün içerisinde size ulaşıyor.
Cok hizli gonderdiler ancak icinden cikanlarda pek bisey yok. Oyle islak mendil,bloknot falan yok. Dort kagit ornek amerikan servisi ve cesitli kartvizit ornekleri. Guzel reklam ama birde kullanilacak bisey koysaydiniz hos olurdu. Bloknot yada takvim ise yarayan bisey ofis icin iyi olurdu
Cok hizli gonderdiler ancak icinden cikanlarda pek bisey yok. Oyle islak mendil,bloknot falan yok. Dort kagit ornek amerikan servisi ve cesitli kartvizit ornekleri. Guzel reklam ama birde kullanilacak bisey koysaydiniz hos olurdu. Bloknot yada takvim ise yarayan bisey ofis icin iyi olurdu
eğer ıslak mendil filan yoksa neden öyle yazmışlar, bunu sormak lazım
Ben konu ilk açıldığında formu dolduranlardanım ama daha gönderim olmadı.
Benimde geldi 4 tane amerikan servis üstünde bi dolu baskı yazıyo kocasman.4-5 kartvizit,1 a4 kağıt,1 tanede zarf başka bişey yok işe yaramaz attım gitti almayın.
Benimde geldi 4 tane amerikan servis üstünde bi dolu baskı yazıyo kocasman.4-5 kartvizit,1 a4 kağıt,1 tanede zarf başka bişey yok işe yaramaz attım gitti almayın.
aynen ama kartvizitler güzel bastırmak isteyenler inceleyebilir.
bende yazılmıştım 1-2 hafta önce koca bir zarf geldi içinde sadece reklam
bana daha gelen giden yok

işe yaramasada işine yarayacaklarla paylaşılabilecek bir uygulama.
şahsen bizzat bana gelen kargoda işe yarar 1(bir) şey yok çöpe attım ..
numune değiş reklam yollamışlar