P&G Pantene Kampanyası
Bu kampanya Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. adına MPİ’nin 14.10.2015 tarih ve 24951361-255.05.02/3040-7315 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından kapsam dışı düzenlenmektedir. 23.10.2015 saat 09:00 – 06.11.2015 saat 23:59 tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm CarrefourSA Hipermarketleri ve CarrefourSA Express Süpermarketlerinden; Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. ’ye ait bütün Pantene ürünlerinden tek seferde 15 TL ve katları tutarında ( Her 15TL için bir şifreli kart) satın alanlara fiş/fatura ibrazı karşılığında müşteri hizmetleri tarafından verilecek olan üstü kapalı şifreli katılım kartında bulunan şifreyi ad-soyad ve adres bilgileriyle birlikte aralarında birer boşluk bırakarak 3442 mesaj servis numarasına tüm GSM operatörlerinden kısa mesaj gönderenler veya ücretsiz Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin internet sitesine şifre, ad, soyad, adres ve gsm no bilgilerini girenler çekilişe katılma hakkı kazanacaklardır.Talihliler, 12.11.2015 tarihinde saat 10:00’da Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat:5 Şişli Fulya/ İSTANBUL (Hedef Toplantı Salonu)’da toplam katılımcı sayısının rakam hanesini oluşturacak kadar numaralı toplarla çekiliş yapılarak belirlenecektir. İkramiye olarak; 5 kişiye 29 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Altın Kelebek Ödül Törenine çift kişilik giriş bileti verilecektir. Kampanya kapsamında bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. KDV ve ÖTV hariç diğer tüm vergi ve yasal yükümlülükler talihliye aittir.
Hediyeler belli değil sanırım.
Bu kampanya Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. adına MPİ’nin 14.10.2015 tarih ve 24951361-255.05.02/3040-7315 sayılı izni ile Hedef Çekiliş tarafından kapsam dışı düzenlenmektedir. 23.10.2015 saat 09:00 – 06.11.2015 saat 23:59 tarihleri arasında, Türkiye genelindeki tüm CarrefourSA Hipermarketleri ve CarrefourSA Express Süpermarketlerinden; Procter & Gamble Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. ’ye ait bütün Pantene ürünlerinden tek seferde 15 TL ve katları tutarında ( Her 15TL için bir şifreli kart) satın alanlara fiş/fatura ibrazı karşılığında müşteri hizmetleri tarafından verilecek olan üstü kapalı şifreli katılım kartında bulunan şifreyi ad-soyad ve adres bilgileriyle birlikte aralarında birer boşluk bırakarak 3442 mesaj servis numarasına tüm GSM operatörlerinden kısa mesaj gönderenler veya ücretsiz Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin internet sitesine şifre, ad, soyad, adres ve gsm no bilgilerini girenler çekilişe katılma hakkı kazanacaklardır.Talihliler, 12.11.2015 tarihinde saat 10:00’da Hedef Çekiliş ve Organizasyon Hizmetleri LTD. ŞTİ 19 Mayıs Cad. UBM Plaza No.37 Kat:5 Şişli Fulya/ İSTANBUL (Hedef Toplantı Salonu)’da toplam katılımcı sayısının rakam hanesini oluşturacak kadar numaralı toplarla çekiliş yapılarak belirlenecektir. İkramiye olarak;
5 kişiye 29 Kasım 2015 tarihinde yapılacak Altın Kelebek Ödül Törenine çift kişilik giriş bileti verilecektir. Kampanya kapsamında bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ikramiyeleri verilemez. KDV ve ÖTV hariç diğer tüm vergi ve yasal yükümlülükler talihliye aittir.
Hediyeler belli değil sanırım.
5 kişiye altın kelebek ödül türüne 2 çift kişilik davetiye kazanıcak
Altın Kelebek Ödül Törenine çift kişilik giriş bileti verilecektir.
Daha albenili yapmak için özel araçla alınma vs. ekleselermiş bari. Bileti verdik, hadi gelin, detayıyla uğraşamayız demişler resmen.
buna katılsam gitmem adım bulunsun 15 katılım yeter
bekleneni veremeyen bir çekiliş daha ..
Hürriyet Altın Kelebek yerine Pantene Altın Kelebek olduğundan promosyon, tanıtım zorluyorlar. Daha da çok duyurabilirlerdi, neticede koskoca P&G nin markası.
Hürriyet Altın Kelebek yerine Pantene Altın Kelebek olduğundan promosyon, tanıtım zorluyorlar. Daha da çok duyurabilirlerdi, neticede koskoca P&G nin markası.
zaten dikkat ettiysen PG markası son zamanlarda Watsons 50 tl 25 çanta - carrefoursa 5 davetiya - groseri 100 saç kurutma falan veriyor PG bu sezön düşüşte bu Sene Unilever firması nin markaları çekilişler yapıyor dikkat ettiysen kardeşim