Gönderen Konu: bu kadarmı haktan hukuktan adaletten helaldan haramdan uzağız artık  (Okunma sayısı 4091 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
bugün bir firmadan hediye kazanmışım sağolsun 1arkadaş etiketlemiş gördüm firmaya adresimi telimi yolladığımda firma temsilcisi beni aradı dediki tam 4 kişi kazanan benim diye adresini telini yollamış kazandığım  hediede öle ahım şahım bişey olsa anlarımda alt tarafı çaydanlık ayrıca çekiliş vs değil jürili yarışmada kendi yazdığım emek verdiğim bir yazıdan kazandığım hediyeyi hiç bir emek vermeden gasp etmeye çalışmak nasıl bir vicdan nasıl bir ahlak gerektiriyor
şok oldum açıkçası siz siz olun kazandığınız hediyelerin takibini yapın
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
malesef bunu uzun zamandır yapıyorlar. Bu kadar karaktersiz insanlar da var  :(
Kısmette varsa olur...

perishan

• Ziyaretçi
Firmadan rica edin, kimmiş o 4 kişi söylesinler size herkes duysun bilsin hırsızları.

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Firmadan rica edin, kimmiş o 4 kişi söylesinler size herkes duysun bilsin hırsızları.

bence de super fikir!
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
bugün bir firmadan hediye kazanmışım sağolsun 1arkadaş etiketlemiş gördüm firmaya adresimi telimi yolladığımda firma temsilcisi beni aradı dediki tam 4 kişi kazanan benim diye adresini telini yollamış kazandığım  hediede öle ahım şahım bişey olsa anlarımda alt tarafı çaydanlık ayrıca çekiliş vs değil jürili yarışmada kendi yazdığım emek verdiğim bir yazıdan kazandığım hediyeyi hiç bir emek vermeden gasp etmeye çalışmak nasıl bir vicdan nasıl bir ahlak gerektiriyor
şok oldum açıkçası siz siz olun kazandığınız hediyelerin takibini yapın

bunu o kadar duydum kı Incı...vallahı sasırmadım...kazanılan ruja sahıp cıkma,makyaj setıne sahıp cıkma,baskasının facebook hesabını kırıp hedıyesını alma...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
ilk defa böyle bişeyle karşılaştım hayatım boyunca okadar şaşırdımki aklıma o profilleri verin demk bile gelmedi yani hani kendim olduğumu ispatlamaya çalıştım rsmen halada şoktayım
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
ilk defa böyle bişeyle karşılaştım hayatım boyunca okadar şaşırdımki aklıma o profilleri verin demk bile gelmedi yani hani kendim olduğumu ispatlamaya çalıştım rsmen halada şoktayım
gerılme bosver... onların olsun hedıyesı de bılmem nesı de... fırmada haksız...profıllerı ıncelesın ne bu? twıtterda da oyle oluyordu ısım verıyorlardı karıstı ortalık sımdı profıllerde gezıyorlar...

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

perishan

• Ziyaretçi
Geçenlerde okudum benzeri bir şikayet, diyelim iyi bir hediye kazandınız onlarca fake hesabı olan bir hırsız, o hesaplardan birinin profil adını sizin adınız olarak değiştirip hemen firmaya mesaj atıyormuş. İsim soyisim tutuyor sonuçta, firma inanıyormuş :( Utanmaz, arlanmazlar  :-\ >:( >:( >:(

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
TC istesin firma. Kargoye hediyeyi verirken not yazsın. Teslim alan kişi kargodaki isimle aynı olmalı desin.Başka turlu firmalarda başa çıkamaz.etraf çakal dolu :(

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
Anormalleştik iyice üstelik bu durum yadırgamamaya başlandı üzücü  :(