Gönderen Konu: Su Projesi Adını Sen Koy.Adana Belediyesi 3 İphone 6  (Okunma sayısı 2542 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Yayladayken gördüm 2 gün Önce TV de Umarım Açılmamıştır Başlık

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ödül 3 adet iphone 6. sadece 1 kez katılma hakkı var.son gün 1 ekim.

linkte ipad yok ama reklamlarda,internette sokakta durakta var.

kurallarda adana vatandaşı olmanız şart felan demiyor.kurallarrda yok zaten.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı duyguseli

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Su Projesi Adını Sen Koy.Adana Belediyesi 3 İphone 6
« Yanıtla #1 : 28 Eylül 2015, 04:04:22 »
katıldım, teşekkürler.

perishan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 28 Eylül 2015, 12:14:01 »
Adana Büyükşehir Belediyesi Beldetaş AŞ tarafından yaptırılacak Pozantı Su Şişeleme ve Paketleme Tesisi’nin temeli 19 Eylül 2015 Cumartesi günü saat 14’te atılacak. Ürünün adını Adanalılar belirleyecek. “Adını sen koy” mesajıyla başlatılan kampanya sonunda, uygun ad bulan 3 vatandaşa iPhone telefon hediye edilecek.

Adını halkın koyacağı fabrikanın, temel atılmasının ardından 2 ay içinde faaliyete geçmesi planlanıyor. Beldetaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karayandı, “Torosların zirvesinden, 2 bin metre yükseklikten çıkan kaynak suyu şişelenecek ve satılacak. Adana Büyükşehir Belediyesi’ne gelir elde etmek ve halka daha kaliteli hizmet vermek amacıyla hareket ediyoruz. Daha önce Adana’da açılan su fabrikasının Pozantı’da faaliyet göstermesiyle ilgili ruhsat alındı. İlk etapta saniyede 2 litrelik debiyle üretim yapacak fabrikanın, ilerleyen aşamada saniyede 10 litrelik  kapasiteye kadar yükselmesini hedefliyoruz” dedi.

1 EKİME KADAR ANKET

Ürünün adını Adanalıların koyacağını belirten Fatih Karayandı, “Adana Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesine ve akıllı otobüs duraklarına koyduğumuz anket noktalarına Adanalılar isim önerilerini bırakabilir. Anket 15 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 1 Ekim’den sonra Beldetaş AŞ yönetim Kurulu’nca halkın en çok istediği isim belirlenecek. Seçilen ismi öneren 3 kişiye iPhone telefon hediye edilecek. Adanalı hemşehrilerimizin ankete yoğun şekilde katılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

“Adana Büyükşehir Belediyesi’nin internet sitesine ve akıllı otobüs duraklarına koyduğumuz anket noktalarına Adanalılar isim önerilerini bırakabilir. Anket 15 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 1 Ekim’den sonra Beldetaş AŞ Yönetim Kurulu’nca halkın en çok istediği isim belirlenecek. Seçilen ismi öneren 3 kişiye iPhone telefon hediye edilecek. Adanalı hemşehrilerimizin ankete yoğun şekilde katılmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Çevrimdışı krizantem34

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • teşekkür edenleriniz çok olsun :D
« Yanıtla #3 : 29 Eylül 2015, 01:56:15 »
tc kimlik no istemişler verdinizmi tc kimlik no vermeden kayıt edermi?adanadan birine verirler bence
 :o

perishan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 29 Eylül 2015, 09:28:06 »
Ben Facebook özel mesajı ile sordum, "Adana doğumlu değilim, Adana'da da oturmuyorum. Yarışmaya katılabilir miyim, geçersiz sayar mısınız? dedim.

Dış katılımlar için internette katılım formumuz var, oradan katılabilirsiniz cevabı geldi, yani Adana'lı olma şartı fiilen yok.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 29 Eylül 2015, 09:54:56 »
adanadan birine verilir diye birşey yok.ismi kim koyduysa güzel,ona verilir. ama sistemde geri dönüşüm sistemi yok.yani sizin önerdiğiniz isimleri başkasıda çoktan önermiş olabilir. ben geç gördüm yayladaydım orada internetim yoktu.adana ya gelir gelmez paylaştım ama umudum yok geç kaldım diye düşünüyorum.

çünkü bu yarışma inetnette yayınlansa farkeden az olurdu.şehrin hemen hemen her noktasında,otobüs duraklarında var reklam,adananın yerel kanalıda reklamını yaptı.ben oradan gördüm zaten.

yani hiç kampanyacı olmayan çok kişide katıalcağına göre,isimler popüler isimler çoktan önerilmiştir diye düşünüyorum. 3 adet çok güzel isim buldum ama daha önce önerenin çıkmaması mucize olur.umudum yok bu konuda çünkü
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı krizantem34

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • teşekkür edenleriniz çok olsun :D
« Yanıtla #6 : 30 Eylül 2015, 19:03:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
adanadan birine verilir diye birşey yok.ismi kim koyduysa güzel,ona verilir. ama sistemde geri dönüşüm sistemi yok.yani sizin önerdiğiniz isimleri başkasıda çoktan önermiş olabilir. ben geç gördüm yayladaydım orada internetim yoktu.adana ya gelir gelmez paylaştım ama umudum yok geç kaldım diye düşünüyorum.

çünkü bu yarışma inetnette yayınlansa farkeden az olurdu.şehrin hemen hemen her noktasında,otobüs duraklarında var reklam,adananın yerel kanalıda reklamını yaptı.ben oradan gördüm zaten.

yani hiç kampanyacı olmayan çok kişide katıalcağına göre,isimler popüler isimler çoktan önerilmiştir diye düşünüyorum. 3 adet çok güzel isim buldum ama daha önce önerenin çıkmaması mucize olur.umudum yok bu konuda çünkü

verilebilir hatta senin önerdiğin  ismi kullanarak tanıdık birilerini daha önce ismi düşünmüş gibi gösterip telif hakkı vermeden bu şekilde sonuç çıkarabilir burası TÜRKİYE herşey olabilir...! :D :D :D