arkadaşlar direk üye olabiliyormuyum siteye daha yeni üye olacağımda eğer olabilirsem yoksa davetiye falan gerekmi yada birinin adı altında üye olabilirim
arkadaşlar direk üye olabiliyormuyum siteye daha yeni üye olacağımda eğer olabilirsem yoksa davetiye falan gerekmi yada birinin adı altında üye olabilirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBu arkadasa özel msj at sana davetiye atsın
Yarım saat önce reedem açıldı. Hatta duyuruda da çıktı uluslaraası için açıldı diye 1 dk sonra kapandı. Duyuruda kalktı, ne oldu hiç anlamadım
Yarım saat önce reedem açıldı. Hatta duyuruda da çıktı uluslaraası için açıldı diye 1 dk sonra kapandı. Duyuruda kalktı, ne oldu hiç anlamadım
Teknik bi sorun yüzünden redeem kapatılmış panik yapmayın yazmıslar. Bugün tekrar açılmayacakmıs sanırım
Teknik bi sorun yüzünden redeem kapatılmış panik yapmayın yazmıslar. Bugün tekrar açılmayacakmıs sanırım 
qanqa milleti görsen nasıl daldı sisteme ama fos çıktı
Valla ben Lockerz'i falan unutmuştum yasir yazınca aklıma geldi tühh kaçırdık dedim sonra duyuruyu görünce sevindim

Artık Redeem'i bekliyorum kaçırmıcam bu sefer
Hiç boşuna sevindirik olma. Hediye mediye kalmadı. Ben girdiğimde bitane yeşil shuffle vardı bide macbook. Bi ton ödülümüz kaldı üzülmeyin demişler ama işte duvar kağıtları ton ediyodur heralde
Bu arada Autofill ayarlarını değiştirmişler. Heralde Autofilin kural kısmında farklılık yaptılar o yüzden abuk subuk doldurdu Allahtan onu düzeltme fırsatım oldu