0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oh bee paypal'dan 25 dolar aldım. Hiç yoktan iyidir.
keşke 25 dolar almasaydınız. boşuna gitmiş puanlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkeşke 25 dolar almasaydınız. boşuna gitmiş puanlar.Niye boşuna olsunki? O 25 dolarla 25 tane ürün alırım yabancı alışveriş sitelerinden
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkeşke 25 dolar almasaydınız. boşuna gitmiş puanlar.Niye boşuna olsunki? O 25 dolarla 25 tane ürün alırım yabancı alışveriş sitelerinden öbür ay puanı yükseltip garanti ürün alınabilir de oyüzden dedim.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkeşke 25 dolar almasaydınız. boşuna gitmiş puanlar.Niye boşuna olsunki? O 25 dolarla 25 tane ürün alırım yabancı alışveriş sitelerinden öbür ay puanı yükseltip garanti ürün alınabilir de oyüzden dedim.Yüzlerce puanı yüksek kişi hiçbişey alamadı, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin'da şuan büyük hayal kırıklığı yasanıyo.. Açıldı dakika stoklar bitmiş.. Diğer ay bişeyler alırız umuduyla yaşayanlar bence pek umutlanmasın artık