0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana davetiye gönderebilecek olan var mı acaba ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu gece olursa soular v.s. kapalı olucak büyük ihtimal diğer dağıtımlarda olduğu gibi şansa bırakma 2 tane üye bulup puanını tamamla bence.Hadi be. O zaman dediğin gibi hemen 2 kişi bulayım. Sağol uyardığın için.ayrıca ufak bir tavsiye: B planı da belirle kendine ysr86 bazen uğraşıp duruyorsun olmuyor bir türlü o hediye, olmadığı an başka bir şey de dene bence..mesela youtube'dan redeem videolarında da öyle: adamlar veya bayanlar her neyse: örneğin; bir tane sayfada ipod touch, bir sayfada ipod nano açmışlar bir ona bir ona tıklıyorlardı, sayfa açılırken bayağı zorlanıldığı için..en sonunda ipod touch'ı redeemlemeyi başarıyorlardı inşallah kazanırsın ve kazanırız hepimiz bu redeemden irili ufaklı bir şeyler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu gece olursa soular v.s. kapalı olucak büyük ihtimal diğer dağıtımlarda olduğu gibi şansa bırakma 2 tane üye bulup puanını tamamla bence.Hadi be. O zaman dediğin gibi hemen 2 kişi bulayım. Sağol uyardığın için.
Bu gece olursa soular v.s. kapalı olucak büyük ihtimal diğer dağıtımlarda olduğu gibi şansa bırakma 2 tane üye bulup puanını tamamla bence.
Biri wee mi dedi.. Kaç uye lazım o wee ye yasir..Valla hiç uraşmadım bakmadım ben bu lockerz işine.Daha önce gümrüğe baya para ödeyince..
Güncel ürünlere resimleri + kaç ptz olduklarıyla beraber buradan ulaşabilirsiniz..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana davetiye gönderebilecek olan var mı acaba ?ben göndereyim. Pm attım
55 puanla ne kazanabilirim sizce