0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar direk üye olabiliyormuyum siteye daha yeni üye olacağımda eğer olabilirsem yoksa davetiye falan gerekmi yada birinin adı altında üye olabilirim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar direk üye olabiliyormuyum siteye daha yeni üye olacağımda eğer olabilirsem yoksa davetiye falan gerekmi yada birinin adı altında üye olabilirim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu arkadasa özel msj at sana davetiye atsın
Yarım saat önce reedem açıldı. Hatta duyuruda da çıktı uluslaraası için açıldı diye 1 dk sonra kapandı. Duyuruda kalktı, ne oldu hiç anlamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYarım saat önce reedem açıldı. Hatta duyuruda da çıktı uluslaraası için açıldı diye 1 dk sonra kapandı. Duyuruda kalktı, ne oldu hiç anlamadımTeknik bi sorun yüzünden redeem kapatılmış panik yapmayın yazmıslar. Bugün tekrar açılmayacakmıs sanırım
Valla ben Lockerz'i falan unutmuştum yasir yazınca aklıma geldi tühh kaçırdık dedim sonra duyuruyu görünce sevindim Artık Redeem'i bekliyorum kaçırmıcam bu sefer