bemce bu tür kampanyalarda ilk site yöneticisinin arkadaşları akrabaları haberdar oluyordur.ben şahsen artık ilk gönderenin kazandığı kampanyalara katılmıyorum.
güzel fikir doğru söylüyorsun
tabiki haksızlık .aynı soyatlıların 10 kere kazanması hem o firma açısından da kötü bi durum müşteri güven duymuyor bu sefer. Lütfen arkadaşlar bi yarışmaya 50 kere katılmayın aç gözlülük iyi değil. herkeste kazansın ne olurki
bemce bu tür kampanyalarda ilk site yöneticisinin arkadaşları akrabaları haberdar oluyordur.ben şahsen artık ilk gönderenin kazandığı kampanyalara katılmıyorum.
Yukarıda adı geçen kişileri iyi kötü tanıyorum.. Site yönetimi ile tanışlıklarının olduğunu düşünmüyorum..
bence sorun sitenin başvurularda ip leri kontrol etmemesi. bütün bu tarz şeylerde bunlara bakılır halbuki, ama bu site kontrol etmiyor ve dolayısıyla hediyeler iki üç kişiye veriliyor.
Bu konuda haklısınız.. Aynı IP, aynı adres, aynı soyisim gibi konulara dikkat etmeleri gerekir..
tebrikler.ben kazanamamışım
Yeni sonuçlar açıklanmış.Bana dün yalanlar üstüne filminin şapkası geldi

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
tebrikler arkadaşım...ben yine yokum.şu sinema üzerine olan hiçbir yarışmadan daha bir iğne kazanamadım.inada bindirdim valla habire katılıyorum...
tebrikler arkadaşım...ben yine yokum.şu sinema üzerine olan hiçbir yarışmadan daha bir iğne kazanamadım.inada bindirdim valla habire katılıyorum... 
Teşekkür ederim.Ben de hepsine katılıyorum,senin gibi hiç kazanamıyorum diyordum foruma üye olduktan sonra kazanmaya başladım,mutlaka bir gün sende kazanırsın
ben katılmışmıydım acaba bilen varmı gerçi ismim yok ama

)
aynen ya şu sinema olaylarında hiçbirşey kazanamadım