Gönderen Konu: forumda sağlıkçı var mı?  (Okunma sayısı 2203 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozcartman

• Ziyaretçi
forumda sağlıkçı var mı?
« : 19 Temmuz 2015, 21:43:37 »
Arkadaşlar yarın tatile gidiyorum ve maalesef bugün boğaz ağrısı ile doktora gittim. antibiyotik verdi ne kadar istemesem de. senede bir defa tatile gidiyorum onda da soğuk içme, alkol alma falan çok sıkacak gibi beni. Antibiyotik ile alkol alımı konusunda net bir bilgisi olan var mı? Lütfen tahmin yürütmeyin net bilgi lazım bana.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: forumda sağlıkçı var mı?
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2015, 00:35:01 »
Kardeşim eczacı, direk yazdıklarını gönderdim. Lutfedip okursa bi cevap yazar heralde :) bence hiç başlama antibiyotiğe pastil iç boğazını rahatlat :))
:)

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 20 Temmuz 2015, 00:38:06 »
İçtiği antibiyotiğe bağlı. Hafif ve ağır antibiyotikler var. Eczacıya sorsun kesin cevap alır

Yazmış

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 20 Temmuz 2015, 01:29:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İçtiği antibiyotiğe bağlı. Hafif ve ağır antibiyotikler var. Eczacıya sorsun kesin cevap alır

Yazmış

augmentin dedi doktor ama eczacı muadil verdi 1000 mg sorduğumda alkol almazsanız daha iyi olur ama alırsanız da öldürmez dedi :)

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #4 : 20 Temmuz 2015, 08:08:28 »
Öldürmez dediyse sorun yok demektir. Genele bakıldığında alkol almak iyi değil zaten :)
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #5 : 20 Temmuz 2015, 09:05:13 »
1000 lik pek hafif değil :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 20 Temmuz 2015, 10:58:04 »
Kardeşim dedi ki alkol içecekse antibiyotiğe başlamasın. Öldürmez ama alkol vücudu yoracağı için ilacın etkisi olmaz. Alkol zaten bademciklerini uyuşturur ağrı hissetmez. Boğaz spreyi ile geçici olarak yumuşatsın. Tatil dönüşü de hasta olur zaten o zaman başlar

Dedi :) ben de dün döndüm kulaklarım ve bademciklerim ağrıyor :) dediği doğru dönüşte de bi hastalık oluyor :))

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 20 Temmuz 2015, 11:46:45 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Kardeşim dedi ki alkol içecekse antibiyotiğe başlamasın. Öldürmez ama alkol vücudu yoracağı için ilacın etkisi olmaz. Alkol zaten bademciklerini uyuşturur ağrı hissetmez. Boğaz spreyi ile geçici olarak yumuşatsın. Tatil dönüşü de hasta olur zaten o zaman başlar

Dedi :) ben de dün döndüm kulaklarım ve bademciklerim ağrıyor :) dediği doğru dönüşte de bi hastalık oluyor :))

Cok tesekkur ederim aldığım en net bilgi bu oldu :) kardeşinize de cok teşekkürler :)

Çevrimdışı adilaka

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #8 : 20 Temmuz 2015, 18:13:15 »
Kardeş antibiyotik kullanma...Ev yapımı elma sirkesi ile 3 gün gargara yap sabah öğlen akşam hiç bir şeyin kalmaz...İyi tatiller