50. üyemiz – TTAF Türkiye şekilli 2GB USB bellek 450. üyemiz - TTAF USB2.0 - DVI Monitör Çoklayıcı 1680x1050
100. üyemiz – TTAF Outer Earphone SuperB Bass kulaklık 500. üyemiz - TTAF iPhone 3G/S kılıfı
150. üyemiz – TTAF dizüstü bilgisayar koruyucu diz minderi 550. üyemiz - TTAF dizüstü bilgisayar koruyucu diz minderi
200. üyemiz – TTAF iPhone 3G/S kılıfı 600. üyemiz - TTAF evrensel priz adaptörü EEC-150
250. üyemiz – TTAF USB2.0 - DVI Monitör Çoklayıcı 1680x1050 650. üyemiz - TTAF Türkiye şekilli 2GB USB bellek
300. üyemiz – TTAF evrensel priz adaptörü EEC-150 700. üyemiz - TTAF Outer Earphone SuperB Bass kulaklık
350. üyemiz – TomTom XL Europe navigasyon cihazı
750. üyemiz - TTAF iPhone 3G/S kılıfı
400. üyemiz – TTAF Outer Earphone SuperB Bass kulaklık kazanacaklar...
350. üyemiz – TomTom XL Europe navigasyon cihazı
Şu çıksa yeter bana
daha ne çıksın ya

yeter bana derken mütevazi bişey söyliycen sandım
aynen benimde gözüm navigasyonda ama pek okadar şanslı olduğumu sanmıyorum
Valla kargo işi bozuyor.Bt netten daha öncede kazandım aras kargo ile gelen ve en az 6 lira ödiyeceğiniz bir kargo ucreti :S
Valla kargo işi bozuyor.Bt netten daha öncede kazandım aras kargo ile gelen ve en az 6 lira ödiyeceğiniz bir kargo ucreti :S
artık en az 8 TL oldu malesef
valla kazanalımda 15 tl de vermeye razıyım kargoya
herkesin niyeti navigasyon aleti sanırsam hayırlısı hak eden kazansın diyelim
bende katıldım soru ve cevap için teşekkürler
7 Kasım 2009 Soruları
Soru 1) ESET’in araştırmasına göre ekim ayı içerisinde en büyük tehdit hangi solucan türü oldu?
Win32/Conficker
Win32/PSW
Win32/PS3
Soru 2) Toyota hangi modelinin üretimindeki karbondioksit oranını dengelemek için yeni çiçek türleri geliştirdi?
Yaris
Prius
Venza
Soru 3) Google’ın yeni tanıttığı ürününün adı nedir?
Google Gameboard
Google Dashboard
Google Meshboard
Soru 4) 4. nesil iPhone’da hangi özelliğin gelmesi bekleniyor?
WiMax
Parmak izi tanıma
RFID
Soru 5) Paro terapi robotunu hangi şirket geliştirmiş?
AINA
AIGO
AIST