bende monitör çoklayıcı kazanmışım ne işe yarar bilmiyom ama büyük ihtimalle satarım herhalde
bende monitör çoklayıcı kazanmışım ne işe yarar bilmiyom ama büyük ihtimalle satarım herhalde
pcye aynı anda farklı bir ekran,projektör baglayabiliyorsunuz. 2 taraftanda görüntü alabilirsiniz. tek ekran olmaz yani

4e kadar baglantı oluyor sanırım
tebrikler nurselciim , bende kazanmıştım .çok ucuz bişey değil hani . Pc ile ilgilenen çok kişi almak ister
tebrikler nurselciim , bende kazanmıştım .çok ucuz bişey değil hani . Pc ile ilgilenen çok kişi almak ister
inşallah satabilirim canım
bende kazanmisim yeni goruyorum hayrettt doğrusu
az önce mail geldi
Değerli Üyemiz,
BTnet.com.tr’nin 10. yaşını kutlamak için düzenlediği “10’dan 10’a” yarışmasına katılıp, soruları doğru yanıtlayan talihlilerimizden birisi oldunuz. Tebrik ederiz.
Kazandığınız ödülü Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinden öğrenebilirsiniz.
Hediyenizin kargo* yoluyla gönderilebilmesi için lütfen Ad Soyad, Adres ve Telefon bilgilerinizi güncellemeyi unutmayınız. Herhangi bir sorunla karşılaşmanız durumunda Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresini kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. İlginize teşekkür ederiz.
Ben de TTAF iPhone 3G/S kılıfı kazanmışım. Kargo ödemeli gelecek. Alsam mı ki? İphonem de yok ama..