Kimlik görmeden kaç tane kargo firması teslimat yapıyor?Yüzlerce kargo aldım ama kimliksiz kargomu teslim edeni görmedim.İkincisi de bu kişi havva ekşi adına da gelse havva sakallıoğluna da gelse normal kimliğiyle alır.Kargocu kalkıp da aaa sizin soyadınızın bir tanesi eksikmiş vermem demez.
İki soyismide kullanabilir kimlikte yazılı olduğu müddettçe kargocu için sorun değil.Ayrıca ben bunda bir haksızlık görmüyorum.Birçok kişi başkaları adına kendi için katılıyorsa aynı kişi iki isimle katılabilir.
Arkadaşlar, ilgili şahıs şansını denemiyor mu? Burada herkes şansını deniyor. Bir hediye kazanıp da bırakıyor musunuz siz kampanyayı? Eşinizin, kardeşinizin veya bir başkası adına da şansınızı denemiyor musunuz aynı kampanyada? Sadece soruyorum.
Bende hem eşim adıma hemde kendi adıma katıldım eşim kazandı ben daha kazanamadım.Bu farklı bir durum.Eşinin şansına ve kendi şansına katılırsın farklı kimlik bilgileri verirsin.Ama böyle olunca göze batar ve insanların eleştirisine mağruz kalırsın hemde aynı günde 2 kere hediye kazanırsan 2 kişinin hakkını yemiş olursun daha fazla eleştiriye maruz kalırsın.Keşke farklı günlerde kazansaydı da bu kadar göze batmasaydı ama bu da onun şansı yapacak birşey yok.
Ama yasal olarak yanlış bir uygulama şimdi biri çıksa bu kişi aynı kişi dese belki kendi adına kazandığı hediyeyi de alamıcak.O yüzden eş dost adına yarışıp kazanırsa hem göze batıp bu tarz eleştrilere maruz kamaz hem de hediyesini tehlikeye atmaz
Bana da hiç kimliğimi sorduklarını bilmem. Evde olmasam da bırakırlar kargomu sağ olsunlar...
birçok hilenin yanında bu çok masum kalıyor bence. Keşke zaman geçirerek katılmasaydı . Göze batmasaydı. İlkinde kazandığını nerden bilsin birde böyle düşünmek lazım.
ablam da kazanmış
ARTronic Homelight Kesintisiz Güç Kaynağı
malesef bu kampanyadanda eli boş çıkdık kazanan arkadaşlar tebrikler
Bugün de katıl, son. Belki de bugün kazanırsın.
bende yokum kazananlara tebrikler...
kazanan arkadaşları tebrik ederim benim bu yarışmadan hiç yüzüm gülmedi nedense