0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fazla fiyat kırma garanti imei no ya kayıtlı olur zaten faturaya gerek yok faturayı sebep gösterip fiyat kırdırmak isteyenlere fırsat verme cihaz yutrdışı olmadıkça satışta problem olmaz büyük ihtimalle distribitör garantilidir,
kazandığım iphone-6 sonunda geldi, ben bunu paketi açmadan satmayı düşünüyorum ama garantisi nasıl olacak anlamadım. Elimde sadece sevk irsaliyesi var. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazandığım iphone-6 sonunda geldi, ben bunu paketi açmadan satmayı düşünüyorum ama garantisi nasıl olacak anlamadım. Elimde sadece sevk irsaliyesi var. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum Arıza durumunda kazanmış olduğunuz firma ile iletişim kurabilirsiniz. Daha önce böyle birşey başıma gelmişti kendileri çözmüşlerdi sorunu. Sevk irsaliyesini sattığınız kişiye verin o firmayla direk iletişim kurup halletsin.
İphone ise genelde tr garantili ve açıldığı anda garanti başlıyor.(Değiişmedi ise)Ama en önemlisi irsaliyeli faturadır onu kaybetmeyin.