Mishha markası ürünlerinin testerlerını gönderiyormuş ben facebookdan yazmışdım Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Kargo ücreti size aitmiş
numune isteyen yada kargosu gelen oldumu ne gelicek cok merak ettim
Dün öğleden sonra kargoya verildiğini söylediler. bu sabah elimdeydi. 6.50 kargo ücreti ödedim. bu minik ambalajlar ne kadar oluyordu 1ml. falan mı
3 adet perfect cover BB krem numunesi 13-21-23 numara.
tabii kağıdı açınca içinde bulurmuyum bilmiyorum bu minik ambalajda. tek yanakta denerim artık.
2 minik kağıt arası

super aqua refreshing cleansing foam Siteye bakıp çözdüm cildi arındıran temizleme köpüğü imiş
1 Super Aqua Ultra Waterfull Gel Serum
1 Super Aqua Ultra Waterfull Cream yoğun nemlendirici krem
1Time Revolution The First Treatment Essence Mist -ki kendisi 8 etkili cilt bakım esansı imiş
1 Time Revolution Clear Toner bu da 8 etkili tonikmiş
1 Time Revolution Immortal Youth Moisturizer kırışıklık karşıtı nemlendirci
ben bb kremi merak ediyordum keşke bu ıvır zıvır yerine sadece BB krem numunesi gönderselerdi. henüz açmadım kağıtları:) ama tek kullanımda anlarmıyım bilmiyorum. kargo ücretine değmezmiş numuneler
daha önce siparişimde yollamışlardı ki siparişlerde şu anda bilmiyorum ama ben geçen sene aldığımda 20ml missha 21no bana maşallah yanında en az 20 çeşit numune yollamışlardı
o kağıttaki 1ml bana 2 sefer kullanım için yeterli gelmişti yoğun bi bb krem su gibi değil
ama 6,5tl kargo ücreti biraz fazla olmuş
ben geri gitsin dedim kargo o ne 10ml için 7tl kargo fazla
Numune icin form falan mi doldiriyoruz nasil geliyo bi anlatin be
Hayır form doldurmadım numune istiyorum dedim tamam dediler