0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOnca elektronik eşya kazandım (tv, tablet, telefon, bilgisayar, ps4...) daha hiç notere falan para ödediğimi hatırlamam. Noterden hangi evrağı istediler ki? İlginç..onlar bir evrak yolluyor yada maille gönderiyor firma. onu kendi bilgilerinizle onaylatmanızı istiyorlar en azından bende öyle oldu hepÇok ilginç geldi bana. Bana bunca zaman firmalar torpil geçmiş olmalı Kazandığım hiç bir şey için teslimatta para ödemedim. PS4'ün özel sürümünü verdiler bi de adamlar, ondan bile istemediler o kadar yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOnca elektronik eşya kazandım (tv, tablet, telefon, bilgisayar, ps4...) daha hiç notere falan para ödediğimi hatırlamam. Noterden hangi evrağı istediler ki? İlginç..onlar bir evrak yolluyor yada maille gönderiyor firma. onu kendi bilgilerinizle onaylatmanızı istiyorlar en azından bende öyle oldu hep
Onca elektronik eşya kazandım (tv, tablet, telefon, bilgisayar, ps4...) daha hiç notere falan para ödediğimi hatırlamam. Noterden hangi evrağı istediler ki? İlginç..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOnca elektronik eşya kazandım (tv, tablet, telefon, bilgisayar, ps4...) daha hiç notere falan para ödediğimi hatırlamam. Noterden hangi evrağı istediler ki? İlginç..Çekilişli kampanyalardan hediye çıktığında m.p.i gereği notere evrak için ödeme yapılır.
Macun gelen varmı adresine hala gelmedi benim
aaa şimdi gördüm varım tebrik ederim arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaaa şimdi gördüm varım tebrik ederim arkadaşlarhangisinde varsınız?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaaa şimdi gördüm varım tebrik ederim arkadaşlarhangisinde varsınız?macun kazanmışım adres yazmışmıydık hatırlayamadım