Gönderen Konu: Signal 1 gülüşüne bakar PS4 kazananlar(30 tane PS4)  (Okunma sayısı 15435 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: Signal 1 gülüşüne bakar PS4 kazananlar(30 tane PS4)
« Yanıtla #70 : 16 Haziran 2015, 16:30:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
inşallah notere para ödeme duygusunu bir gün ben de tadarım :D :D :D :D

inşallah. o parayı ödedim noterden çıktım babama dedim satıyoz o ps3. sinir olmuştum. sonra çamaşır mak. kazandım onada noterde para verdim 90 küsür. Allah hepinize yaşatsın inşallah kazandığınız şey için notere gitmeyi

aminnnnnnnnnnnnnn :) :) :)

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 16 Haziran 2015, 16:48:02 »
Bizde 104 TL verdik notere.

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 16 Haziran 2015, 17:03:11 »
inşallah notere para ödeme duygusunu bir gün ben de tadarım :D :D :D :D

inşallah. o parayı ödedim noterden çıktım babama dedim satıyoz o ps3. sinir olmuştum. sonra çamaşır mak. kazandım onada noterde para verdim 90 küsür. Allah hepinize yaşatsın inşallah kazandığınız şey için notere gitmeyi

aminn inşallah..hiç yaşamadığımız tecrübeler tabi bunlar o yüzden bilmiyordum hiç:)))bnede olsam satardım valla ps3 ü :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #73 : 16 Haziran 2015, 17:20:51 »
ben de iphone için 104 lira notere ödedim, 12,5 mng kargoya ödeyerek 2,5 paracık da oradan kazandım ;D
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #74 : 16 Haziran 2015, 17:44:52 »
Onca elektronik eşya kazandım (tv, tablet, telefon, bilgisayar, ps4...) daha hiç notere falan para ödediğimi hatırlamam. Noterden hangi evrağı istediler ki? İlginç..
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 16 Haziran 2015, 17:47:26 »
Onca elektronik eşya kazandım (tv, tablet, telefon, bilgisayar, ps4...) daha hiç notere falan para ödediğimi hatırlamam. Noterden hangi evrağı istediler ki? İlginç..

onlar bir evrak yolluyor yada maille gönderiyor firma. onu kendi bilgilerinizle onaylatmanızı istiyorlar en azından bende öyle oldu hep
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #76 : 16 Haziran 2015, 17:51:42 »

onlar bir evrak yolluyor yada maille gönderiyor firma. onu kendi bilgilerinizle onaylatmanızı istiyorlar en azından bende öyle oldu hep

Çok ilginç geldi bana. Bana bunca zaman firmalar torpil geçmiş olmalı  ;D Kazandığım hiç bir şey için teslimatta para ödemedim. PS4'ün özel sürümünü verdiler bi de adamlar, ondan bile istemediler o kadar yani  :D :D
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 16 Haziran 2015, 17:52:56 »

Çekilişli kampanyalardan hediye çıktığında m.p.i gereği notere evrak için ödeme yapılır.
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #78 : 16 Haziran 2015, 17:53:12 »
belli bir miktarın üzerindeki ikramiyeler için (eskiden bu miktar 500 idi, şimdi değişmiş olabilir) noter onaylı ibraname gerekii yeyyor. İbranamede ikramiyeyi teslim aldığın yazıyor, imzalayıp gönderiyorsun. Yani ikramiyeyi almadan aldım diye imzalıyorsun, ödül gelmese ne olur bilmem ama prosedür şimdilik böyle işliyor
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #79 : 16 Haziran 2015, 17:54:35 »

Çok ilginç geldi bana. Bana bunca zaman firmalar torpil geçmiş olmalı  ;D Kazandığım hiç bir şey için teslimatta para ödemedim. PS4'ün özel sürümünü verdiler bi de adamlar, ondan bile istemediler o kadar yani  :D :D

yıllar önce ps3 kazanmıştım ürün bedeli 1.094 tl imiş diye noter onayı istend,. belki firma kaynaklı olabilir ps3 fantadan gelmişti. çamaşır mak. bekodan iksisde istedi. tabelt için istemediler. Noterde ki beyefendi ödüllerde 1000 tl üstüne noter onayı gerekiyor demişti
Geçmiş tozdur, üfle gitsin