Gönderen Konu: NeGiydim.com’ dan Ödüllü Yarışma (28 Haziran)  (Okunma sayısı 969 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
NeGiydim.com’ dan Ödüllü Yarışma (28 Haziran)
« : 27 Mayıs 2015, 08:12:41 »
NeGiydim.com en çok fotoğraf yükleyen kullanıcılarına BOYNER hediye çeki veriyor.

Yarışma Kuralları:
* Bu yarışma NeGiydim.com tarafından düzenlenmektedir ve 28.05.2015 – 28.06.2015 tarihleri arasında geçerlidir.
* Bu tarihler arasında Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin web sitesi üzerinde en çok fotoğraf paylaşan birinci kullanıcı 150 TL’ lik BOYNER hediye çeki, 2. kullanıcı 100 TL’ lik BOYNER hediye çeki, 3. kullanıcı 50 TL’lik BOYNER hediye çeki ile ödüllendirilecektir.
* Aynı sayıda fotoğraf paylaşan birden fazla kullanıcı olması durumunda, paylaşılan fotoğrafların aldığı toplam beğeni sayısı en fazla olan kullanıcı sıralamada üstte sayılacaktır. Beğeni sayılarının da eşit olması durumunda, fotoğraflara verilen toplam oy puanı hesaplanarak, en yüksek puana sahip kullanıcı sıralamada üstte sayılacaktır. Bütün bu şartların eşit olması durumunda ise, kura ile belirleme yapılacaktır.
* Dereceye giren kullanıcının paylaştığı fotoğraflar incelenerek, farklı kişilere ait fotoğraflar tespit edilirse ödülü iptal edilecektir.
* Kombin paylaşımlarında kullanılan kıyafet, ayakkabı ve aksesuarların tamamı birebir aynı olarak başka bir kombinde kullanılmışsa, bu paylaşımlardan ilk yüklenen geçerli sayılacaktır.
* Kurallara uymadığı için ödülü iptal edilen kullanıcı olması durumunda, en fazla paylaşıma sahip sıradaki kullanıcı sıralamada üstte sayılacaktır.
* Ödül kazanan kullanıcılara ödülün teslimiyle ilgili adres ve iletişim bilgileri, e-posta yolu ile talep edilecektir.
* Üye olan kullanıcılar NeGiydim.com Kullanım Koşulları’nı (negiydim.com/kullanim-kosullari) kabul etmiş sayılırlar.
* Ödül alan kullanıcılar NeGiydim.com internet sitesinde 05.07.2015 tarihinde açıklanacaktır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin