0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben böyle yaptım herkes baksın doğruysa gönderelim bezelye1- bardaklardaki içeceklerin rengi değişiyor sonunda kırmızı oluyor2- erkek çocuk başta büyük kızın yanında otururken sonradan ufak kızın yanında oluyor3- adam filmin başında çatalla yiyor sonunda kaşıkla ve başta börekken sonra bezelye oldupatates1- bilekliği saat oluyor sonunda2- masa üzerindeki kasede kozalak var başta sonrasında ceviz oluyor3- masada başta kavanoz gibi bişey yok sona doğru kapağı gözüküyormilföy1- kırmızı önlükde başta çiçek var sonrasında yok2- yeşilli kızın tişörtü başta sarı çizgili sonra kırmızı oluyor3- bezelye getiriyor ama patates oluyor sonradan paketteki4- arka tezgah rafında kırmızı bişeyler varken sonunda boş kalıyor5- kozalaklı tabak başta var sonda olmuyor masada6- yeşil biber kasesi başta kırmızı tencerenin yanındayken sonradan yer değişiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben böyle yaptım herkes baksın doğruysa gönderelim bezelye1- bardaklardaki içeceklerin rengi değişiyor sonunda kırmızı oluyor2- erkek çocuk başta büyük kızın yanında otururken sonradan ufak kızın yanında oluyor3- adam filmin başında çatalla yiyor sonunda kaşıkla ve başta börekken sonra bezelye oldupatates1- bilekliği saat oluyor sonunda2- masa üzerindeki kasede kozalak var başta sonrasında ceviz oluyor3- masada başta kavanoz gibi bişey yok sona doğru kapağı gözüküyormilföy1- kırmızı önlükde başta çiçek var sonrasında yok2- yeşilli kızın tişörtü başta sarı çizgili sonra kırmızı oluyor3- bezelye getiriyor ama patates oluyor sonradan paketteki4- arka tezgah rafında kırmızı bişeyler varken sonunda boş kalıyor5- kozalaklı tabak başta var sonda olmuyor masada6- yeşil biber kasesi başta kırmızı tencerenin yanındayken sonradan yer değişiyorbenımkılerde bundan farklı degıl anlatısları farklı gonderdım ben
benimki biraz farklı 2de arkada çiçekte ısrarlıyım 3te ilk gösterilen kozalaklı tabağı tekrar göstermiyorlar dolayısıyla sonda hala var mı yok mu bilemeyiz